Nie jak mija zajebanie, tylko jak wydala sie morfina.. Wszystko mnie wkurwia, kłócę sie o byle co, nic mi nie pasuje ;/
W ogole jak moj organizm chce opiatow to wlacza opcje wywolywania klotni i sytuacji prowadzacych do zajebania opio. Nie ma przy tym, zadnej psychicznej checi zajebania, zadnych cisnien. W ogole mi sie nie chce opio, ale takie juz one są..
No, ale z tym to juz chyba nic nie da sie zrobic, poza cwiczeniem samokontroli..
White power with me
Do tego farmaceutyk - imo neuroleptyk, sa naprawde rozsadne jak na przyklad kwetiapina (handl. np. Ketipinor, Seroquel). Haloperidol bron Cie Panie Boze.
Oczywiscie ze sportu bedziesz mial frajde, z tabletki tyle ze norme. Sport bedzie takze 2 i pol raza tanszy (znizka na kwetiapine jest tylko dla schizofrenikow i dwubiegonuwki z trwalymi psychozami, pelnoplatny jest za +/- 250 zeta, w pewnych przypadkach absolutnie wart swej ceny).
trawka - hmm... jeśli Twa agresja kryje się w Twoim usposobieniu to trawka nie pomoże, raczej empatogeny (z rc to pewnie metylon) z apteki to pewnie jakiś antydepresant który mocno podwyższa dopaminę - bupropion? Sam szukam czegoś co mnie od-agresuje i sprawi że będę grzeczny i porządny obywatel :)
voorman pisze:z apteki to pewnie jakiś antydepresant który mocno podwyższa dopaminę - bupropion? Sam szukam czegoś co mnie od-agresuje i sprawi że będę grzeczny i porządny obywatel :)
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.