mycu92 pisze:dzisiaj probowalem Bufedronu razem z ziomkami (wszyscy wczesniej mieli stycznosc z mefedronem, ostatni raz ok dwóch tygodni temu) osobiście nie polecam jestem niemile zaskoczony a mianowicie ciezko mi nawet okreslic czy cokolwiek poczulem podobnie bylo u kazdego kto ze mna robil. pomimo tego ze niby porcja 60mg jest wystarczajaca zrobilem ok 150mg w ciagu pol godziny, chlopaki robili na rowno ze mna ale i tak nikt nie byl pewny czy cokolwiek odczul. Jakość produktu byla wysoka - od sprawdzonego dostawcy (wczesniej bralem z tego zrodla mefa ) . Krotko mowiac jezeli poszukujesz tak jak ja czegos PRZYNAJMNIEJ troszke przypominajacego Mefedron - nie warto nabywać oraz próbować tego ketona.
mycu92 pisze:dzisiaj probowalem Bufedronu razem z ziomkami (wszyscy wczesniej mieli stycznosc z mefedronem, ostatni raz ok dwóch tygodni temu) osobiście nie polecam jestem niemile zaskoczony a mianowicie ciezko mi nawet okreslic czy cokolwiek poczulem podobnie bylo u kazdego kto ze mna robil. pomimo tego ze niby porcja 60mg jest wystarczajaca zrobilem ok 150mg w ciagu pol godziny, chlopaki robili na rowno ze mna ale i tak nikt nie byl pewny czy cokolwiek odczul. Jakość produktu byla wysoka - od sprawdzonego dostawcy (wczesniej bralem z tego zrodla mefa ) . Krotko mowiac jezeli poszukujesz tak jak ja czegos PRZYNAJMNIEJ troszke przypominajacego Mefedron - nie warto nabywać oraz próbować tego ketona.
nie wiedząc o tym, nie
nie wiedząc, nie
jak mocno ja
jak mocno ja kocham Cię"
Charlie pisze:Żałuj Gwyn. Ja czułem to samo co Ty, lecz cały czas w głowie mi świtało, że w końcu będzie dobrze. Gdybyś jeszcze ze dwie setki dorzucił, to odczułbyś prawdziwą jazdę bufisto :scared:
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.