Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 481 / 6 / 0
a dlaczego nie poczytałes najpierw o tym srodku,omówienie działania dawkowanie,skutki uboczne itd. :-/
Piszesz potem ze cos jest do dupy bo przyjołes to na poziomie logiki 5cio latka i skarzysz sie na złe samopoczucie obwiniajac bufa ze jest syfem bo co? Nie potrafisz albo nie dorosłeś to nie ruszaj i pograj sobie w piłke czy na wrotki idz sobie pośmigaj. Zadnej 'tego' typu substancji nie mozna lekcewazyc i zarzucac sobie kreske za kreska jak landryny czekajac na niewiadomo co a potem miałczec ze to takie niedobre i be sie czujesz i Ty wielki badacz stanowczo odradzasz. Fakt dobry przykład na to jak nie powinno sie zabierac za takie rzeczy i jakie moga byc konsekwencje takiego postepowania. W sumie in + ? :huh:
"Zajebistym Gównem bufedronem" - podsumował specjalista :nuts:
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
ok człowieku nie podniecaj się tak,o bufedronie czytałem bardzo dużo ,nie wydaje mi się że by dawki jakie brałem były jakieś strasznie duże ,dość rozciągnięte w czasie. bufedron to nie jest fajny proszek,specjalistą na szczęście nie jestem w tym temacie,ale za nim coś spróbuje czytam o tym, buf jest bardzo subtelny w działaniu dla tego postanowiłem tu o nim napisać że by jakiś następny nieogarnięty człowiek jak ja nie podszedł do tego specyfiku troche lekceważąco bo może się to moim zdaniem tragicznie skończyć.Myśle że każda opinia jest potrzebna.
  • 20 / / 0
bery pisze:
Buf jest bardzo subtelny w działaniu dla tego postanowiłem tu o nim napisać że by jakiś następny nieogarnięty człowiek jak ja nie podszedł do tego specyfiku troche lekceważąco
to troche dziwne ze skoro czytales i o tym nie wiedziales buf to nie feta sluzy do czego innego, a do czego konketnie?? kazdy powinien sobe odpowiedziec na pytanie to pytanie sam u mnie przed sesja sprawdzil sie rewelacyjnie :-D odnosnie zdrowia to uwazam ze buf w mniejszym stopniu wsiada na serducho niz np mefedron
  • 85 / 3 / 0
Testowany w ilości 50 mg, oralnie, wywołał następujące efekty takie jak:

- Stymulacja psycho-fizyczna.
- Ostrzejsze (wyraźniejsze) widzenie.
- Towarzyskość i chęć rozmowy.
- Zwiększenie wydolności fizyczne ( znacznie ).
- Zwiększona motywacja i chęć działania.
- Zahamowanie łaknienia.
- Zniesienie uczucia senności.
- Zwiększona koncentracja i czujność.

- Źrenice ani trochę powiększone.
- Tętno nieznacznie podwyższone.
- Oddech staje się głębszy, a oddychanie wyraźnie lżejsze.
- Uczucie pragnienia i suchość w ustach.

Ogólnie, pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne. Taki uniwersalny drag do wszystkiego. Najbardziej cenię sobie zwiększone samopoczucie, które utrzymuje się stosunkowo długo, bo u mnie nawet na drugi dzień.

Nie wiem co jeszcze. :cheesy:
  • 21 / 1 / 0
elian pisze:
Testowany w ilości 50 mg, oralnie, wywołał następujące efekty takie jak:

- Stymulacja psycho-fizyczna.
- Ostrzejsze (wyraźniejsze) widzenie.
- Towarzyskość i chęć rozmowy.
- Zwiększenie wydolności fizyczne ( znacznie ).
- Zwiększona motywacja i chęć działania.
- Zahamowanie łaknienia.
- Zniesienie uczucia senności.
- Zwiększona koncentracja i czujność.

- Źrenice ani trochę powiększone.
- Tętno nieznacznie podwyższone.
- Oddech staje się głębszy, a oddychanie wyraźnie lżejsze.
- Uczucie pragnienia i suchość w ustach.

Ogólnie, pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne. Taki uniwersalny drag do wszystkiego. Najbardziej cenię sobie zwiększone samopoczucie, które utrzymuje się stosunkowo długo, bo u mnie nawet na drugi dzień.

Nie wiem co jeszcze. :cheesy:
Moje odczucia są niemal identyczne (z wyjątkiem tętna, które podbiło całkiem mocno). Całe działanie jest subtelne - doskonałe do życia codziennego. A, zapomniałbym - u mnie dawkowanie to około 75 mg na pierwszy raz i potem dociąganie co 1,5h-2h po około 30 mg.
  • 13 / / 0
metylon + buf - probował ktoś?
chodzi o to, by powstała mieszanka, która dodaje Ci energii oraz euforii w jednym. ewentualnie, co byłoby najodpowiedniejsze w nowych, post-ustawowych warunkach ?
pozdrawiam.
  • 1 / / 0
dzisiaj probowalem Bufedronu razem z ziomkami (wszyscy wczesniej mieli stycznosc z mefedronem, ostatni raz ok dwóch tygodni temu) osobiście nie polecam jestem niemile zaskoczony a mianowicie ciezko mi nawet okreslic czy cokolwiek poczulem podobnie bylo u kazdego kto ze mna robil. pomimo tego ze niby porcja 60mg jest wystarczajaca zrobilem ok 150mg w ciagu pol godziny, chlopaki robili na rowno ze mna ale i tak nikt nie byl pewny czy cokolwiek odczul. Jakość produktu byla wysoka - od sprawdzonego dostawcy (wczesniej bralem z tego zrodla mefa ) . Krotko mowiac jezeli poszukujesz tak jak ja czegos PRZYNAJMNIEJ troszke przypominajacego Mefedron - nie warto nabywać oraz próbować tego ketona.
Uwaga! Użytkownik mycu92 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 2 / 0
Ale ten keton nie ma przypominać mefedronu ;-) Wiec po co te żale
  • 134 / / 0
Dokładnie bufedron zupełnie nie przypomina mefa. Nie znaczy to, że jest zły :-)
Uwaga! Użytkownik Dead Kennedys nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 4 / 0
Ile bufka wziąć oralnie dla dość mocno doświadczonego alfa-aminoketoinisty? ;-)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.