Piszesz potem ze cos jest do dupy bo przyjołes to na poziomie logiki 5cio latka i skarzysz sie na złe samopoczucie obwiniajac bufa ze jest syfem bo co? Nie potrafisz albo nie dorosłeś to nie ruszaj i pograj sobie w piłke czy na wrotki idz sobie pośmigaj. Zadnej 'tego' typu substancji nie mozna lekcewazyc i zarzucac sobie kreske za kreska jak landryny czekajac na niewiadomo co a potem miałczec ze to takie niedobre i be sie czujesz i Ty wielki badacz stanowczo odradzasz. Fakt dobry przykład na to jak nie powinno sie zabierac za takie rzeczy i jakie moga byc konsekwencje takiego postepowania. W sumie in + ? :huh:
"Zajebistym Gównem bufedronem" - podsumował specjalista :nuts:
bery pisze: Buf jest bardzo subtelny w działaniu dla tego postanowiłem tu o nim napisać że by jakiś następny nieogarnięty człowiek jak ja nie podszedł do tego specyfiku troche lekceważąco
- Stymulacja psycho-fizyczna.
- Ostrzejsze (wyraźniejsze) widzenie.
- Towarzyskość i chęć rozmowy.
- Zwiększenie wydolności fizyczne ( znacznie ).
- Zwiększona motywacja i chęć działania.
- Zahamowanie łaknienia.
- Zniesienie uczucia senności.
- Zwiększona koncentracja i czujność.
- Źrenice ani trochę powiększone.
- Tętno nieznacznie podwyższone.
- Oddech staje się głębszy, a oddychanie wyraźnie lżejsze.
- Uczucie pragnienia i suchość w ustach.
Ogólnie, pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne. Taki uniwersalny drag do wszystkiego. Najbardziej cenię sobie zwiększone samopoczucie, które utrzymuje się stosunkowo długo, bo u mnie nawet na drugi dzień.
Nie wiem co jeszcze. :cheesy:
elian pisze:Testowany w ilości 50 mg, oralnie, wywołał następujące efekty takie jak:
- Stymulacja psycho-fizyczna.
- Ostrzejsze (wyraźniejsze) widzenie.
- Towarzyskość i chęć rozmowy.
- Zwiększenie wydolności fizyczne ( znacznie ).
- Zwiększona motywacja i chęć działania.
- Zahamowanie łaknienia.
- Zniesienie uczucia senności.
- Zwiększona koncentracja i czujność.
- Źrenice ani trochę powiększone.
- Tętno nieznacznie podwyższone.
- Oddech staje się głębszy, a oddychanie wyraźnie lżejsze.
- Uczucie pragnienia i suchość w ustach.
Ogólnie, pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne. Taki uniwersalny drag do wszystkiego. Najbardziej cenię sobie zwiększone samopoczucie, które utrzymuje się stosunkowo długo, bo u mnie nawet na drugi dzień.
Nie wiem co jeszcze. :cheesy:
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.