Piszesz potem ze cos jest do dupy bo przyjołes to na poziomie logiki 5cio latka i skarzysz sie na złe samopoczucie obwiniajac bufa ze jest syfem bo co? Nie potrafisz albo nie dorosłeś to nie ruszaj i pograj sobie w piłke czy na wrotki idz sobie pośmigaj. Zadnej 'tego' typu substancji nie mozna lekcewazyc i zarzucac sobie kreske za kreska jak landryny czekajac na niewiadomo co a potem miałczec ze to takie niedobre i be sie czujesz i Ty wielki badacz stanowczo odradzasz. Fakt dobry przykład na to jak nie powinno sie zabierac za takie rzeczy i jakie moga byc konsekwencje takiego postepowania. W sumie in + ? :huh:
"Zajebistym Gównem bufedronem" - podsumował specjalista :nuts:
bery pisze: Buf jest bardzo subtelny w działaniu dla tego postanowiłem tu o nim napisać że by jakiś następny nieogarnięty człowiek jak ja nie podszedł do tego specyfiku troche lekceważąco
- Stymulacja psycho-fizyczna.
- Ostrzejsze (wyraźniejsze) widzenie.
- Towarzyskość i chęć rozmowy.
- Zwiększenie wydolności fizyczne ( znacznie ).
- Zwiększona motywacja i chęć działania.
- Zahamowanie łaknienia.
- Zniesienie uczucia senności.
- Zwiększona koncentracja i czujność.
- Źrenice ani trochę powiększone.
- Tętno nieznacznie podwyższone.
- Oddech staje się głębszy, a oddychanie wyraźnie lżejsze.
- Uczucie pragnienia i suchość w ustach.
Ogólnie, pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne. Taki uniwersalny drag do wszystkiego. Najbardziej cenię sobie zwiększone samopoczucie, które utrzymuje się stosunkowo długo, bo u mnie nawet na drugi dzień.
Nie wiem co jeszcze. :cheesy:
elian pisze:Testowany w ilości 50 mg, oralnie, wywołał następujące efekty takie jak:
- Stymulacja psycho-fizyczna.
- Ostrzejsze (wyraźniejsze) widzenie.
- Towarzyskość i chęć rozmowy.
- Zwiększenie wydolności fizyczne ( znacznie ).
- Zwiększona motywacja i chęć działania.
- Zahamowanie łaknienia.
- Zniesienie uczucia senności.
- Zwiększona koncentracja i czujność.
- Źrenice ani trochę powiększone.
- Tętno nieznacznie podwyższone.
- Oddech staje się głębszy, a oddychanie wyraźnie lżejsze.
- Uczucie pragnienia i suchość w ustach.
Ogólnie, pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne. Taki uniwersalny drag do wszystkiego. Najbardziej cenię sobie zwiększone samopoczucie, które utrzymuje się stosunkowo długo, bo u mnie nawet na drugi dzień.
Nie wiem co jeszcze. :cheesy:
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Spotkanie z Ministerstwem Sprawiedliwości: realna szansa na depenalizację?
14 stycznia 2026 r. przedstawiciele Wolnych Konopi spotkali się z najbliższymi współpracownikami Ministra Sprawiedliwości Waldemara Żurka, by porozmawiać o pilnej potrzebie depenalizacji posiadania niewielkich ilości marihuany. Spotkanie trwało aż godzinę i dwadzieścia minut – co, jak na taką rangę rozmów, jest wyjątkowo długim i jak się okazało konstruktywnym czasem. Ustalono, że kanał komunikacji z ministerstwem zostaje otwarty i będzie kontynuowany w celu dalszych prac.