Chaotka pisze:(...)Najważniejsze są efekty praktyki. Niech będzie, ze nie trenuję zen, tylko jakiś truskowkazen, ale mi pomaga!
Tak bardzo chciałam napisać mądry post, który by wam pomógł :(
Co do reakcji na Twoje posty. Faktem jest, że nie ważne co napiszesz i tak masz opinię nastoletniego pokemona (na którą powiedzmy sobie szczerze ostro pracowałaś), i po prostu śmiać się z Ciebie na tym forum wypada.
PS. Feydewey twój post byłby naprawdę zen bez tego podpisu ;-) .
PS. w Zen raczej się nie liczy do stu. Raczej się liczy modulo 4 lub modulo 8. W końcu nie ma osiągania i niczego do osiągnięcia, prawda? W takim układzie liczenie do stu jest bez sensu. Nastawiasz sobie budzik na 30 minut i jedziesz. I bez zamykania oczu i bez żadnych zdjęć. Gud lak.
x = x
PS. Feydewey twój post byłby naprawdę zen bez tego podpisu
Złamanie zenu tym podpisem to jeszcze głębszy zen. Szkoła mistrza Joju.
Czy pies ma naturę buddy?
MU!
sportowiec pisze:ja bym się raczej cieszył z przekładania się tego na trzeźwe życie a nie eskapistyczne kaszlakowe fazy...
Czytaj więcej na: http://talk.hyperreal.info/wschodnie-pr ... z0wh5MJ3sx
Chaotka pisze:(...) Ale dziękuję Ci za to, że jednak dostrzegłeś jakieś osiągnięcie u mnie :)
najlepszą dalekowschodnią metodą na uniknięcie negatywnych skutków brania czegokolwiek, jest nie branie niczego.
Jeśli ktoś praktykuje Zen, branie czegokolwiek się z tym kłóci. Nie o to tu chodzi, praktyka ma inne cele niż niwelowanie skutków ćpania ;)
x = x
gzzz88 pisze:Zgadzam się z tehackiem.
Jeśli ktoś praktykuje Zen, branie czegokolwiek się z tym kłóci. Nie o to tu chodzi, praktyka ma inne cele niż niwelowanie skutków ćpania ;)
Nic się z zenem nie kłóci. (post z tysiącem znaczeń)
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.