Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
a właśnie wracając do tematu 100mg za 60zł, to może ktoś koko chciał gościowi wcisnąć? chociaż to i tak by wychodziło za drogo...
No i taka sprawa, gdzieś tu na forum kiedyś przeczytałem taką informację że 100% czysta amfetamina sprzedawana w Ameryce w ośrodkach farmaceutycznych (czyt. aptekach) zawiera w jednej tabletce 100mg amfetaminy, która to działa bardzo rześko i tak jak by każdy polski amfetaminiarz tego chciał przez 12h.
Dochodząc do konsensusu mojej wypowiedzi chciałem tylko się pochwalić że od ok. dwóch miesięcy w moim mieście w pewnych kręgach można kupić bezwonny, w smaku dosyć gorzki proszek w postaci grudek. Osobiście widziałem jak pewien osobnik z doświadczeniem nie mniejszym niż moje, po przyjebaniu 200-250mg biegał jak szalony i obiecywał że już nigdy nie weźmie. Jednym słowem wziął za dużo, nie spodziewał się takiej czystości.
Moje podejrzenia sięgają nawet 90+%, jednak z przyczyn czysto naukowych chciałbym móc to sprawdzić.
A moje pytanie brzmi jak? Wiem że gdzieś już była odpowiedź na forum ale nie chce mi się szukać
dodane: więc jeśli powiadacie że 80% to maks co można osiągnąć, nie mam wątpliwości że to jest te 80%
Dobrze by było gdybym odpowiedź dostał w miarę szybko.
Z góry dzięki za pomoc,
Pozdrawiam ;-)
No longer anymore a Narcotic dream...
No longer anymore a Narcotic dream...
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.