Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
a właśnie wracając do tematu 100mg za 60zł, to może ktoś koko chciał gościowi wcisnąć? chociaż to i tak by wychodziło za drogo...
No i taka sprawa, gdzieś tu na forum kiedyś przeczytałem taką informację że 100% czysta amfetamina sprzedawana w Ameryce w ośrodkach farmaceutycznych (czyt. aptekach) zawiera w jednej tabletce 100mg amfetaminy, która to działa bardzo rześko i tak jak by każdy polski amfetaminiarz tego chciał przez 12h.
Dochodząc do konsensusu mojej wypowiedzi chciałem tylko się pochwalić że od ok. dwóch miesięcy w moim mieście w pewnych kręgach można kupić bezwonny, w smaku dosyć gorzki proszek w postaci grudek. Osobiście widziałem jak pewien osobnik z doświadczeniem nie mniejszym niż moje, po przyjebaniu 200-250mg biegał jak szalony i obiecywał że już nigdy nie weźmie. Jednym słowem wziął za dużo, nie spodziewał się takiej czystości.
Moje podejrzenia sięgają nawet 90+%, jednak z przyczyn czysto naukowych chciałbym móc to sprawdzić.
A moje pytanie brzmi jak? Wiem że gdzieś już była odpowiedź na forum ale nie chce mi się szukać
dodane: więc jeśli powiadacie że 80% to maks co można osiągnąć, nie mam wątpliwości że to jest te 80%
Dobrze by było gdybym odpowiedź dostał w miarę szybko.
Z góry dzięki za pomoc,
Pozdrawiam ;-)
No longer anymore a Narcotic dream...
No longer anymore a Narcotic dream...
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.