dextrometorphanum pisze:Ktoś pytał o ceny benzo :Kod Zaznacz cały- Relanium 5mg (20tabl)- 50zł - Clonazepamum 2mg (30tabl)- 50zł - Estazolam 2mg (20tabl)- 50zł - Lorafen 2,5mg (25draż)- 55zł - Poltram/Tramal kapsułki 50mg (10kaps) - 30zł - Poltram/Tramal Retard 100mg (10tabl) - 30zł - Poltram/Tramal Retard 150mg (10tabl) - 45zł - Poltram/Tramal Retard 200mg (10tabl) - 60zł - Poltram/Tramal krople 0,1 g/ml (10 ml) - ok 60zł Metadon 0,001 g/ml (20ml)- 60zł,
Ja jedną paczke normalnie na recepte w aptece no to grosze wiadomo, ale raz kupowałem od kogoś i za dyche dostałem 30x2mg.
50zł nigdy bym za tego mózgojeba nie zapłacił...
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
5 dyszek można dać ostatecznie ale przy napierdalaniu rekreacyjnym to się nie opłaca. Jak dla mnie to w ogóle napierdalanie tego rekreacyjnie jest bez sensu. Jedyne co po tym mam to przyjebanie i pierdolenie głupot. Lepiej spalić lolka, efekty podobne tylko bardziej nasilone.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.