Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 757 / 31 / 0
dextrometorphanum pisze:
Ktoś pytał o ceny benzo :
- Relanium 5mg           (20tabl)- 50zł
- Clonazepamum 2mg (30tabl)- 50zł
- Estazolam 2mg         (20tabl)-  50zł  
- Lorafen 2,5mg          (25draż)- 55zł

- Poltram/Tramal kapsułki 50mg (10kaps) - 30zł
- Poltram/Tramal Retard 100mg (10tabl)   -  30zł
- Poltram/Tramal Retard 150mg (10tabl)   -  45zł
- Poltram/Tramal Retard 200mg (10tabl)   -  60zł
- Poltram/Tramal krople 0,1 g/ml (10 ml) - ok 60zł
Metadon 0,001 g/ml (20ml)- 60zł,
Kurwa, drogo..
  • 2876 / 99 / 0
Benzo straszliwie drogo, wydawało mi się, że taniej chodzą. Za jednego klona dwójkę wychodzi ponad złotówka :scared:, albo takie 100mg rolek za 5 dych to na ile razy jest, trzy czy cztery użycia. Dobrze, że się nie bawię w benzo.
  • 757 / 31 / 0
Ja tu już pisałem wcześniej, że dajemy 15zl/recepta na dwa opakowania relanium + koszt zakupu.
  • 1474 / 15 / 0
klony aż 50zł?

Ja jedną paczke normalnie na recepte w aptece no to grosze wiadomo, ale raz kupowałem od kogoś i za dyche dostałem 30x2mg.
50zł nigdy bym za tego mózgojeba nie zapłacił...
  • 1611 / 34 / 0
A mi się wydaje cena całkiem rozsądna, zważając na wydajność tych tabsów (jeden zmiksowany z alkiem robi mi niezły rozpierdolnik), tym bardziej jeśli klony traktowane są jako doraźna recepta na zjazdy po stymulantach (czyli używanie rzadko - starcza na długo). Za taką cenę to sam bym się zastanawiał... gdyby oczywiście zdobycie recepty nie było by takie proste ;-)
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 757 / 31 / 0
Jak dla mnie to Twój post jest jednocześnie potwierdzeniem i zaprzeczeniem tezy. Co do niewielkich ilości potrzebnych do ujebania to polemizowałbym. Raz, że wszystko zależy od substancji a dwa, że od człowieka. Mam np kolegę, który wpierdala około 4 tabletek dziennie (bez alkoholu) i jemu taka paczka za 50zl wychodzi w 5 dni. Nie wychodzi zbyt ekonomicznie zważając jeszcze na długość działania i rosnącą tolerancję.

5 dyszek można dać ostatecznie ale przy napierdalaniu rekreacyjnym to się nie opłaca. Jak dla mnie to w ogóle napierdalanie tego rekreacyjnie jest bez sensu. Jedyne co po tym mam to przyjebanie i pierdolenie głupot. Lepiej spalić lolka, efekty podobne tylko bardziej nasilone.
  • 269 / 5 / 0
Po ile lata GBL chodzi mi ten sprzedawany na działki a nie cwierc i pol litrowe butle ;-)
  • 0 / / 0
wiecie ile może kosztować czysta efedryna? nie wiem czy to się patrzy na gramy czy nie gramy takze licze na jakiekolwiek informacje ;)
Uwaga! Użytkownik marcioch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 285 / 2 / 0
  • 2876 / 99 / 0
wiem, że znajomy miał kiedyś dostęp do listków tabsów z efką (pakerzy na siłownie brali na zrzut masy) po 50 mg chyba były, dowiem się jeszcze dzisiaj po ile chodziły i zedytuje posta
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.