Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 642 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: qiuru18 »
na okres półtrwania się nie patrz ,po prostu po pewnym czasie organizm nasyca się substancją i jej poziom jest stały
Każda blizna przypomina Mars jest ojczyzną
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
  • 2497 / 49 / 0
Pamietaj, ze wiekszosc(przy dlugotrwalym stosowaniu) dzialania selegiliny wynika z jej metabolitow.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / / 0
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
Pamietaj, ze wiekszosc(przy dlugotrwalym stosowaniu) dzialania selegiliny wynika z jej metabolitow.
czyli chyba amfetamina, bo po kilku dniach kuracji selegiliną zanika popęd seksualny
Uwaga! Użytkownik wagabunda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tom tom »
@macki , dokladnie tak jest wlasnie czytalem ze sele rozkreca sie od 2 do 6 tygodni w zakresie dzialania antydepresyjnego..
@wagabunda z tym libido ciekawa sprawa musze to zbadac :P

zreszta tutaj wszystkiego o sele sie dowiecie, dosc ciekawe info wraz z probami kliinicznymi

http://docs.duckduckgo.com/viewer?a=v&q=cac ... cGssCn9WRg
Uwaga! Użytkownik Tom tom nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tom tom »
hehe on dziala tylko calego go skupiujcie jest dosc dziwny wiem :P

narazie nastapila remisja pobudzenia dopaminowego.. dzis wlasciwie nie czuje sele wogole mam nadzieje ze te efekty dlugo-falowe metabolitow uaktywnia sie po dluzszym czasie zazywania sele 7,5mg/d. zgopdnie z tym co wykazuja badania zawarte w artykule powyzej poczekam na terapeutyczne dzialanie 4 tygodnie. chodz zalatwilem sele z mysla ze to szybciej sie zaladuje , mao-b powinno sie szybciej ladowac niz SSRI troche dziwne.
Ostatnio zmieniony 22 marca 2010 przez Tom tom, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Tom tom nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
ktos mam moze fachowa wiedze nt.

z czym i jak selegilina wchodzi w interackje?

dziĘki
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pete »
Dobre pytanie.Załatwiłem sobie to cudo i chciałem dołączyć do agomelatyny. Macie jakieś pojęcie? Na marginesie sele dostałem od psychopaty od ręki. Nie wiem czemu macie takie problemy.
Ostatnio zmieniony 25 marca 2010 przez Pete, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Pete nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 300 / 6 / 0
dolaczam sie do pytania greensa, i co sie dzieje przy mieszaniu z alko?
Ostatnio zmieniony 25 marca 2010 przez INeedMoney, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.youtube.com/watch?v=L7ap4o_zYJo&feature=related
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
ja mieszalem z alko, co prawda tylko piwka ale nic nie zauwazylem niepokojacego...

mieszalem tez z sertralina, swietnie sie uzupelniaja jak dla mnie, ale ponownie, fachowej wiedzy nie posiadam.

mieszalem z grzybami, bylo ok

tak samo z 2CT7

mam wrazenie ze to oslabia dzialanie psychodelikow...
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Mieszałem z 2C-T-7 [choć nie powinno się na dobrą sprawę - też iMAO tylko typu A] oraz obowiązkowo z alkoholem i greenzem i żyjemy %-D Dla ścisłości: z browarami sączonymi średnio szybko a miejscami także powoli.

Jako wasz adwokat odradzam jednak chlania na potęgę i przedawkowania selegiliny :finger: Selegilina + kolory = słabo wizualnie, w moim przypadku przynajmniej, tak mi się niechcąco przypomniało
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.