Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze: Pamietaj, ze wiekszosc(przy dlugotrwalym stosowaniu) dzialania selegiliny wynika z jej metabolitow.
@wagabunda z tym libido ciekawa sprawa musze to zbadac :P
zreszta tutaj wszystkiego o sele sie dowiecie, dosc ciekawe info wraz z probami kliinicznymi
http://docs.duckduckgo.com/viewer?a=v&q=cac ... cGssCn9WRg
narazie nastapila remisja pobudzenia dopaminowego.. dzis wlasciwie nie czuje sele wogole mam nadzieje ze te efekty dlugo-falowe metabolitow uaktywnia sie po dluzszym czasie zazywania sele 7,5mg/d. zgopdnie z tym co wykazuja badania zawarte w artykule powyzej poczekam na terapeutyczne dzialanie 4 tygodnie. chodz zalatwilem sele z mysla ze to szybciej sie zaladuje , mao-b powinno sie szybciej ladowac niz SSRI troche dziwne.
z czym i jak selegilina wchodzi w interackje?
dziĘki
mieszalem tez z sertralina, swietnie sie uzupelniaja jak dla mnie, ale ponownie, fachowej wiedzy nie posiadam.
mieszalem z grzybami, bylo ok
tak samo z 2CT7
mam wrazenie ze to oslabia dzialanie psychodelikow...
Jako wasz adwokat odradzam jednak chlania na potęgę i przedawkowania selegiliny :finger: Selegilina + kolory = słabo wizualnie, w moim przypadku przynajmniej, tak mi się niechcąco przypomniało
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.