Dyskusja na temat roślin z rodziny powojowatych, wykazujących działanie psychoaktywne.
Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 666 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: slim »
jaka ilosc? kazda! ;-) nie gadaj ze nie bylo. a firma to rekwiat. probowalem raz i podzialalo ale w porownaniu do tych z ethno dzialy slabiej.
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jatoja500 »
czyli mam szukac w np castoramie nasion o firmie rekwiat ? czy jesscze cos bedzie pisało i ile zarzucic na pierwszy raz 200 nasion czy ile jak polecacie??

czyli mam szukac w np castoramie nasion o firmie rekwiat ? czy jesscze cos bedzie pisało i ile zarzucic na pierwszy raz 200 nasion czy ile jak polecacie??
Uwaga! Użytkownik jatoja500 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 666 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: slim »
nie udawaj takiego nie rozgarnietego bo ile bylo pisane setki razy. najpewniejsze sa z ethnoshopow wiec nie kombinuj. przynajmniej pozniej nie bedziesz narzekal ze chujowe.
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
  • 608 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zieleń »
w obi są działające nasiona, 2.3z za 1,5g
  • 579 / 129 / 0
Czy mógłbyś podać więcej szczegółów? Jaka odmiana, jakiej firmy nasiona?
Spid to bagno. Spid to dno. Spid jest mocny, że ho ho.
  • 1387 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: pindyjski »
Zauważ że to i tak drożej niż z MO.
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jatoja500 »
no a czy te nasiona z obi dzialaja dobrze ? czy z nasionami z takich marketow to jest raczej loteria ? i czy 5 g na pierwszy raz bedzie wporzadku ?
Uwaga! Użytkownik jatoja500 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1174 / 22 / 15
Nieprzeczytany post autor: WaWe »
A ja mam pytanie z innej beczki - jakie jest wasze zdanie nt. sposobów pozbywania się nudności po zaaplikowaniu nasion? Czytałem o trzymaniu pod językiem, mieszaniu przez 20 min. z sokiem rozgniecionych nasion, a następnie pozbywanie się "fusów", no i różnego rodzaju ekstrakcje. Co jest najlepsze? Najłatwiejszy to chyba ten drugi sposób. Wiem, że trzeba wtedy więcej nasion, ale nie są one aż tak drogie. Gdyby trzeba było nawet 2x więcej, to jest to cena, którą jestem skłonny zapłacić za brak efektów ubocznych :)
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1387 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: pindyjski »
Przeleżeć. Na serio, nie jest aż tak tragicznie. I nie jeść nic potem, a już na pewno nie popijać gazowanym. Przetestowane :D :D

A jak chcesz ektraktować to imho, najlepiej niepolarnym rozpuszczalnikiem. W sensie, zmielone nasiona zalewasz, mieszasz, wstrząsasz, po jakimś czasie wylewasz w pizdu, fusy suszysz i szamiesz. Albo jak bardzo chcesz to zalewasz je spirytusem, alkohol wyciągnie LSA, przepis dokładniejszy znajdziesz na forum :)

Dodatkowo baczka, krople miętowe (chociaż mnie na sam zapach mdli), podobno no-spa, i zakładam teoretycznie, że skopoloamina np. Vegantalgin lub Scopolan ale nie wiem czy ktoś to sprawdzał.
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 608 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zieleń »
heavenly blue, firmy plantania o ile mnie pamięć nie myli, testowane wielokrotnie, niezaprawiane. ilości do 5g można spokojnie jeść prosto z paczki. może i drożej ale dostępne prawie o każdej porze na już ;-)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.

Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia

Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.