Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
czyli mam szukac w np castoramie nasion o firmie rekwiat ? czy jesscze cos bedzie pisało i ile zarzucic na pierwszy raz 200 nasion czy ile jak polecacie??
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
A jak chcesz ektraktować to imho, najlepiej niepolarnym rozpuszczalnikiem. W sensie, zmielone nasiona zalewasz, mieszasz, wstrząsasz, po jakimś czasie wylewasz w pizdu, fusy suszysz i szamiesz. Albo jak bardzo chcesz to zalewasz je spirytusem, alkohol wyciągnie LSA, przepis dokładniejszy znajdziesz na forum :)
Dodatkowo baczka, krople miętowe (chociaż mnie na sam zapach mdli), podobno no-spa, i zakładam teoretycznie, że skopoloamina np. Vegantalgin lub Scopolan ale nie wiem czy ktoś to sprawdzał.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.