kloshard pisze:Z kim wy się kurwa prowadzacie?
Tylko tutaj pojawia się inny problem:
Jak powiedzieć daj 100'tke i uzasadnić swoją odpowiedź.
xzx
pamiętacie elmo z ulicy sezamkowej wszystkim mówił 'nie' bo kupił to słowo od pana smrodka
i był nieszczęśliwy
a ogolnie to u mnie sprawa wyglada tak: gdy mowie "nie" i kompletnie nie mam ochoty, to każdy znajomy odpusci (czasami "i choj" musze dodać). ale gdy mowiac "nie" na dnie mojego umyslu pojawia sie mala jasna iskierka ochoty to juz koniec, proponujacy w nieludzki sposob zdaje sie ta ochote dostrzegac, po czym namawiac... mnie nastomiast zalewa biale swiatlo i juz wiem co chce dzis robic. nie jestem zbyt asertywny, right? :scared:
szybko się czyta takie gadki.
ja nawet w ogóle
masturbator pisze: po co mówić nie?
pamiętacie elmo z ulicy sezamkowej wszystkim mówił 'nie' bo kupił to słowo od pana smrodka
i był nieszczęśliwy
Chciałem się kiedyś na taki zapisać, ale mi odmówili.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.