Więcej informacji: Barbiturany w Narkopedii [H]yperreala
Moja metoda:
1. klonazepam (skromne 0,5 wiele godzin wcześniej - zeby się nadmiernie nie uspokoić)
2. rozpocząć oscarową rolę spanikowanego brata z siostrą chorą na nerwicę, której nie można uspokoić w żaden niefarmakologiczny sposób.
3. Okoliczności i plan wydarzeń:
- siostra ma atak, twierdzi że serce jej strasznie wali i żadnym sposobem nie można jej opanować
- rodzice wyjechali
- zostawiłem biedactwo u sąsiadki
- szybko potrzebuję pomocy... O, już do mnie dzwoni (w międzyczasie gadałem ze znajomą więc poleciłem jej dzwonic za minutę/pół minuty zależnie od kolejki)
- <tu pokazuję rzekomo puste opakowanie Xanaxu>
- oczywiście, wiem że nie może mi Pan(i) wydać Xanaxu, może chociaż Milocardin?
- pod koniec wystarczyło powiadomić, że ma lat 19 i brała już ten lek i podziękować po stokroć, grając ulgę zamiast banana na twarzy.
Wymagane są umiejętności aktorskie oraz ciuchy i fryzura w stylu messy (miałem to szczęście że padało). Po reakcjach sądzę, że naprawdę w to uwierzyli (nawet jeśli nie to już nie mój problem). Pewnie wyda się wam to śmieszne i desperackie, ale przyznam, że całe to żydzenie było przy okazji świetną zabawą!
Same krople: zawsze łatwiej zdobyć niż Luminal, nieatropinowe, smakują jeszcze lepiej niż krople żołądkowe (które uwielbiam, zwłaszcza z wodą gazowaną), nuty zapachowe ziołowo-niemytocipne.
Działanie: bardzo... pluszowe? Nieszczególnie mnie uśpiły, niepodobne do benzosów, przyjemnie odsuwają wszelkie niemiłe myśli, dają uczucie lekkiej derealizacji i odcięcia od tego złego zimnego świata :P, cudowna lekkość (zwłaszcza gdy się kładzie na łóżko). Mimo wszystko nie wiem czy jeszcze je kiedyś kupię.
Sorry za rozpisanie się o takich pierdołach.
Raz upiłem się na 300 mg luminalu wódką. Ścięło mnie z nóg, nie mogłem chodzić i prawie nie mogłem mówić.
E: Jeszcze jedno można to połączyć z kofeiną? bo gdy po afobamie mnie muliło wypijałem kawe petarde i bylo calkiem milo i bez zamulenia.
A łączyć z kawą też możesz...w dzień świra Marek Kondrat łączy relanium z kawą, to jego przodka też zapewne można, tylko lepiej żebyś nie pił alko na to, bo luli murowane i zryty łeb (ja tak miałem luminal + piwa)... obudziłem się ubrany w nierozłożonym łóżku ;-)
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.