Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 613 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gluciorro »
CosmoDo pisze:
grzyby plus DXM to najlepsze co może człowieka spotkać . Same grszybki na prawdę się kryją . A wszystkie prośby i oczekiwania wobec fazy jakie ma Marita , występujaąrazy dwa plus mega kozackie wizualia . Na prawdę warto , uprzedzenia na bok - liczy się stan a nie środek !
Muszę przyznać rację. Choć nie jestem fanem dxm-u, ostatnio dodałem go trochę do ostatniej resztki zebranych grzybów, w celu wzmocnienia ich działania. 225mg dxm na godzinę przed zjedzeniem grzybków. Odczułem czystą fazę grzybową, ale z pewnością wzmocnioną. To co się działo przerosło moje najśmielsze oczekiwania. Mentalny orgazm, fajerwerki barw, głębia i duchowość.

Jak ktoś ciekawy zapraszam do raportu : http://neurogroove.info/trip/grzybomysl ... oga-i-sens
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
  • 94 / / 0
Nieprzeczytany post autor: psychotata »
1. Jakie inne używki (obok grzybow) najczęsciej goszczą w twoim menu
2. Które z tych rzeczy najczęsciej wykorzystujesz do robienia miksów
3. Czy po doswiadczeniu z grzybami zaprzestales stosowania jakis innych uzywek, jakich i dlaczego?

1, jak zwykle grzyby , teraz od czasu do czasu zielone , kiedy dziennie przez kilka lat + lsd, rosnacy peyotl + sna pedro ale czekam i czekam i piwka .

2. grzyby zazwyczaj + piwa na trawienia +/- 4pack, czasem buch

3. tak odkad zaczolem sie bawil psychodelami zaprzeztałem całkowicie wódki , amfetaminy, jakichkolwiek piguł i innych chemikaliów .
  • 705 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bakoosiowy »
1. MJ, nikotyna, piwo. można wymienić ich więcej, ale te z pewnością używam najczęściej
2. MJ jako dodatek praktycznie do wszystkiego prócz alkoholu w większych ilościach
3. Ja od kiedy pierwszy raz zjadłem grzyby to nie przestałem całkowicie brać czegokolwiek (po przeszło 2 latach abstynencji wróciłem do amfetaminy) ale mimo wszystko uważam że nabrałem dystansu do niektórych używek i większego szacunku do życia, przez co staram się kontrolować moje loty i ogólnie nie ćpać tak jak kiedyś na umór jak najwięcej tylko podchodzić do tego z głową
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2009 przez Bakoosiowy, łącznie zmieniany 1 raz.
Ryyyyyyyba!
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lammy »
1. Jakie inne używki (obok grzybow) najczęsciej goszczą w twoim menu
2. Które z tych rzeczy najczęsciej wykorzystujesz do robienia miksów
3. Czy po doswiadczeniu z grzybami zaprzestales stosowania jakis innych uzywek, jakich i dlaczego?

1. Nikotyna, alkohol, eter dietylowy.
2. -
3. Mam wstręt do wódki i wszystkich mocniejszych trunków, teraz lubię tylko wino i piwo. Wino tylko domowej roboty...
  • 61 / / 0
Nieprzeczytany post autor: PAjARItO »
Kiedyś podczas zejścia grzybowego dojadłem grzybów i poprawiłem dobrocią. Wynik był taki, że ciągle mamrotałem pod nosem - "jak dobrze, jak dobrze" -bo rzeczywiście było ekstremalnie dobrze choć faza było bardziej po stronie cannabis niż grzybka. Tak, że palenie do grzybka się komponuje idealnie. Z tym, że po dobroci zawsze mam ciężkie zejście i to jest dla mnie duży minus takiego miksu:/

Moja rada jest taka:
Jak masz dużo grzybków to jedź na czysto.
Przy małej dawce grzyba koniecznie dopal czyścioszki. (nie mylić z wódką czystą) ;)

Dzięki grzybkom na razie z niczego nie zrezygnowałem natomiast przygoda taka spotkała mnie po miażdżącej dawce dobra. To był pierwszy raz jak zdecydowałem się nie mieszać z tytoniem. Panna Marysia powiedziała mi, ze skoro zdecydowałem się palić na czysto to mogę teraz kopsnąć ten syf w kosmos. Posłuchałem się rady i w niedługim czasie odstawiłem szlugi- i to z poczuciem zysku nie straty.

Pod pewnym wpływem psychedelików ograniczyłem też do minimum alkohol i mięcho- czego i państwu życzę ;) :diabolic:
Uwaga! Użytkownik PAjARItO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 235 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Koliber »
1.Grzyby mistrzostwo:) ponadto mj meth....(oj za dużo czasem) MDMA,tramal,alkohol(Do grzybów muszę mieć szlugi:))
2.Wszystkie plus alkohol ewentualnie meth z grzybami i mj
3.Absolutnie:)
Nie wiem co mnie do tego pcha i tak mnie kusi ale jest to silniejsze ode mnie i nie mam najmniejszego zamiaru temu czemus przeszkadzac.

http://www.chatzy.com/786018508622
  • 2 / / 0
1. nikotynka, alkohol, trawa, mdma
2. zdecydowanie najlepszy mix jakiego probowalem to mdma i kokaiana
3. kwas:) stwierdzilem ze grzyby sa lepsze:P
Uwaga! Użytkownik archaniolmichal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Quetzalcoatl »
1. Najczęściej? Metkat, yerba mate, herbata. Ale pałam miłością również do: tramalu, morfiny, MJ.
2. MJ
3. Owszem, ogólnie po psychodelikach skończyłam pic alkohol i już mi nie smakuje, ani trochę, nawet kilka łyków nie mogę upic ;p Po tym, co dały mi grzyby, patrząc na wódkę widze w tym tylko sposób na ogłupienie

GRZYBKI :heart:
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2010 przez Quetzalcoatl, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Quetzalcoatl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 433 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Vombat »
1. Browary, zielsko, DXM i tabaka.
2. Z grzybami nie miksuje nic, bo jakoś mi się nie godzi a ogólnie z miksów podoba mi się mix browary + mj :D , mam zamiar spróbować DXM + mj a dawniej lubiłem też alko + kodeina i alko + benzo
3. Tak, przestałem upijać do zgonu jak to dawniej często miało miejsce, dalej lubię wypić browara czy dwa czasem kilka albo winiacza ale już nie przesadzam. Rzuciłem też kodę bo uznałem że ćpanie jej na dłuższą metę tylko pogarsza moje i tak często chujowe samopoczucie.
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
  • 166 / / 0
150mg kodeinki. Grzybowe efekty lepsze. Na ciele czuć przyjemne ciepelko + od tego czasu ograniczyłem inne cięższe dragi. Głównie metylometkatynon.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".