675 mg dxm...ehh...nie było zadnego bad tripu ale jakoś w ogole mi sie odechciało całego tripu juz na samym wstępie.Zawsze jest: "o kurwa juz wchodzi :))) " a wtedy było "o jezus... znowu to uczucie dexa;/ no nic trzeba sie położyć" trip mocny ale nie ciekawy jak dla mnie... i juz nie mam zamiaru jeść dexa :)
najlepsze:
przemiana z fazki THC na fazke guzikową :))
spalilismy 2 rury na 3. ciarek elegancko wszedł a potem zjadłem 2 kółeczka (pierwszy raz) na imprezie.. Czułem jakby fazy sie mieszały a potem guziczki weszły całkowicie... PIĘKNIE BYŁO xD
albo
dxm 450mg + THC(baardzo duzo) brane praktycznie równoczesnie. ale tylko wejscie było dobre, potem dex przejął faze...razem z kumplem w lesie z trancem w tle... Fantazjowalismy jak by to pięknie bylo gdyby mozna było tworzyć muzyke ruchem ciał:)) potem nagle CIACH!! DXM wszedł i słuchawki na uszy kazdy w swoim swiecie...w świecie shponglii xD
Fantazjowalismy jak by to pięknie bylo gdyby mozna było tworzyć muzyke ruchem ciał:)) potem nagle CIACH!!
John Stuart Mill pisze:Fantazjowalismy jak by to pięknie bylo gdyby mozna było tworzyć muzyke ruchem ciał]
Chyba konsola wii, albo ta nowa nakładka do xboxa ma mieć taka opcję :)
Ale najlepsze zdragowane momenty to było LSD + MDMA na imprezie brejkorowej w opuszczonym budynku (spokój i Wszystkojedność), albo meta na jednym takim spotkaniu :-)
Najgorsze to chyba alkohol albo alkohol + feta.
Ale wszystkie szczegóły wolę zachować dla siebie :-)
a drugi najlepszy z najlepszych jest w sumie na równi z pierwszym, ale ten drugi był na ognisku klasowym jak pewien dobry człowiek poczęstował mnie łysiczkami ;) było pięknie.
najgorszy moment życia to mój pierwszy raz z jakimkolwiek dragiem, pdało na dexa. Ktos poradził mi 300 mg na pierwszy raz i to był mały błąd jako, że waże mało i nie wiedziałem czego moge się spodziewać dex dał mi się we znaki i zostawił po tym zdarzeniu pamiątke do końca życia w postaci blizny na udzie ;) i kazdy kolejny bad trip na DXM. Jeszcze taka jedna chora akcja na zolpidemie jak brałem chyba dopiero 4-ty raz. Wzialem wtedy 70 mg w sumie (40 doustnie i 30 donosowo) i zapiłem jednym browarem. Wszystko co pamiętam z tego dnia to to, że narobiłem sobie w chuj przypału przed starymi, bratem i znajomymi. Tego dnia na fazie byłem tez a aptece po gram tantum rosa i wtedy to zajebałem. Faza zolpidemowa zeszła natychmiast i zaczeły mi sie krzywe fazy na benzie wkręcać ...
Od jutra rzucam.
Najgorszy moment jak pomieszałam klony z alkiem dawno temu, na zerwanym powiedziałam chłopakowi wtedy dobrej przyjaciółki, że go zdradziła nie raz, potem przypał z rodzicami, uciekłam z domu przez okno, nie wiem czemu. Potem zerwałam z ówczesnym chłopakiem co prawda słusznie, ale w głupi sposób
Od jutra rzucam.
Od jutra rzucam.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.