Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 62, 62b, lub 64 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Witam wiec niecale 3 miechy temu mialem przypal z 0.5g amfetaminy, dostałem wyrok 4miesiace w zawieszeniu na 3 lata 600zl grzywny i dozór kuratora na 3 lata. Było to w opcym miasteczku nioopodal mojego (20km). Od tamtego mometu nawet nie bylem w tym miasteczku a tu dzisiaj edostalem wezwanie : Podejrzany w sprawie srodków odurzajacych. Wie cos ktos na ten temat ??
Uwaga! Użytkownik eloelo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 457 / 1 / 0
może chcą odwiesić wyrok jak sie nie zgłaszałeś na wezwania prokuratury, policji
http://www.erowid.org/plants/cannabis/cannabis.shtml
http://www.youtube.com/watch?v=UZx1QNuUetE
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: eloelo »
Byłem u prokuratora dał wyrok , zaplacilem grzywne i teraz po 3 miechach takiie wezwanie ??
Uwaga! Użytkownik eloelo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 34 / 0
a kurator robił ci testy??
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 5299 / 104 / 0
Kurator wpada do Ciebie / Ty do niego? Jeśli nic nie narobiłeś, nikt Cię nie podpierdolił, to kładź lachę i nie bój ropuchy. Jak nic nie narobiłeś to spać spokojnie możesz. W charakterze podejrzanego powiadasz, niedobrze niby, ale tak jak piszę - nic nie narobiłeś to i się bać nie musisz. Też lądowałem tam w charakterze podejrzaka i jakoś chodzę po tym świecie bezkratkowym. Aha, no bo byłem niewinny
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 9 / / 0
nie mialem testów a kurator u mnie nie byl ani ja u niego
  • 5299 / 104 / 0
nie mialem testów a kurator u mnie nie byl ani ja u niego
A kiedy się po raz ostatni z nim widziałeś? Dryndnij do niego i się zapytaj o co kaman
  • 9 / / 0
jak odkad go mam go nie widzialem , o 9 mam tam byc to po0tem napisze jak woroce po co bylem :P
  • 5299 / 104 / 0
jak odkad go mam go nie widzialem , o 9 mam tam byc to po0tem napisze jak woroce po co bylem :P
Jedzie mi po rozwalonym uśmiechu betoniarka? :nuts: Trzy miesiące i ANI razu nie widziałes kuratora? Dziwne
  • 708 / 24 / 0
Nic w tym dziwnego ja przez dwa lata widziałem go tylko raz
ODPOWIEDZ
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.