Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 62, 62b, lub 64 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Witam wiec niecale 3 miechy temu mialem przypal z 0.5g amfetaminy, dostałem wyrok 4miesiace w zawieszeniu na 3 lata 600zl grzywny i dozór kuratora na 3 lata. Było to w opcym miasteczku nioopodal mojego (20km). Od tamtego mometu nawet nie bylem w tym miasteczku a tu dzisiaj edostalem wezwanie : Podejrzany w sprawie srodków odurzajacych. Wie cos ktos na ten temat ??
Uwaga! Użytkownik eloelo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 457 / 1 / 0
może chcą odwiesić wyrok jak sie nie zgłaszałeś na wezwania prokuratury, policji
http://www.erowid.org/plants/cannabis/cannabis.shtml
http://www.youtube.com/watch?v=UZx1QNuUetE
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: eloelo »
Byłem u prokuratora dał wyrok , zaplacilem grzywne i teraz po 3 miechach takiie wezwanie ??
Uwaga! Użytkownik eloelo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 34 / 0
a kurator robił ci testy??
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 5299 / 104 / 0
Kurator wpada do Ciebie / Ty do niego? Jeśli nic nie narobiłeś, nikt Cię nie podpierdolił, to kładź lachę i nie bój ropuchy. Jak nic nie narobiłeś to spać spokojnie możesz. W charakterze podejrzanego powiadasz, niedobrze niby, ale tak jak piszę - nic nie narobiłeś to i się bać nie musisz. Też lądowałem tam w charakterze podejrzaka i jakoś chodzę po tym świecie bezkratkowym. Aha, no bo byłem niewinny
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 9 / / 0
nie mialem testów a kurator u mnie nie byl ani ja u niego
  • 5299 / 104 / 0
nie mialem testów a kurator u mnie nie byl ani ja u niego
A kiedy się po raz ostatni z nim widziałeś? Dryndnij do niego i się zapytaj o co kaman
  • 9 / / 0
jak odkad go mam go nie widzialem , o 9 mam tam byc to po0tem napisze jak woroce po co bylem :P
  • 5299 / 104 / 0
jak odkad go mam go nie widzialem , o 9 mam tam byc to po0tem napisze jak woroce po co bylem :P
Jedzie mi po rozwalonym uśmiechu betoniarka? :nuts: Trzy miesiące i ANI razu nie widziałes kuratora? Dziwne
  • 708 / 24 / 0
Nic w tym dziwnego ja przez dwa lata widziałem go tylko raz
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.