Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 62, 62b, lub 64 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Witam wiec niecale 3 miechy temu mialem przypal z 0.5g amfetaminy, dostałem wyrok 4miesiace w zawieszeniu na 3 lata 600zl grzywny i dozór kuratora na 3 lata. Było to w opcym miasteczku nioopodal mojego (20km). Od tamtego mometu nawet nie bylem w tym miasteczku a tu dzisiaj edostalem wezwanie : Podejrzany w sprawie srodków odurzajacych. Wie cos ktos na ten temat ??
Uwaga! Użytkownik eloelo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 457 / 1 / 0
może chcą odwiesić wyrok jak sie nie zgłaszałeś na wezwania prokuratury, policji
http://www.erowid.org/plants/cannabis/cannabis.shtml
http://www.youtube.com/watch?v=UZx1QNuUetE
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: eloelo »
Byłem u prokuratora dał wyrok , zaplacilem grzywne i teraz po 3 miechach takiie wezwanie ??
Uwaga! Użytkownik eloelo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 35 / 0
a kurator robił ci testy??
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 5299 / 106 / 0
Kurator wpada do Ciebie / Ty do niego? Jeśli nic nie narobiłeś, nikt Cię nie podpierdolił, to kładź lachę i nie bój ropuchy. Jak nic nie narobiłeś to spać spokojnie możesz. W charakterze podejrzanego powiadasz, niedobrze niby, ale tak jak piszę - nic nie narobiłeś to i się bać nie musisz. Też lądowałem tam w charakterze podejrzaka i jakoś chodzę po tym świecie bezkratkowym. Aha, no bo byłem niewinny
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 9 / / 0
nie mialem testów a kurator u mnie nie byl ani ja u niego
  • 5299 / 106 / 0
nie mialem testów a kurator u mnie nie byl ani ja u niego
A kiedy się po raz ostatni z nim widziałeś? Dryndnij do niego i się zapytaj o co kaman
  • 9 / / 0
jak odkad go mam go nie widzialem , o 9 mam tam byc to po0tem napisze jak woroce po co bylem :P
  • 5299 / 106 / 0
jak odkad go mam go nie widzialem , o 9 mam tam byc to po0tem napisze jak woroce po co bylem :P
Jedzie mi po rozwalonym uśmiechu betoniarka? :nuts: Trzy miesiące i ANI razu nie widziałes kuratora? Dziwne
  • 708 / 26 / 0
Nic w tym dziwnego ja przez dwa lata widziałem go tylko raz
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.

Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie

Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.

Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.