o buspiron prosilem sie z 5 x - nie bo nie ;)
w jakich dawkach w takim razie polaczyc mirtazapine z serlatine jakie proporcje ... ?
wprawdzie nie zdecydowalem poki co ale mysle ze to istotne info tak czy siak ...
te 10mg przewraca mnie w pozycje lezaca ... i wprowadza w polsen ktory nie przechodzi w sen bo w nogach odczowam cos jak by skorcze ... nie potrafie tego nazwac ... "skurcze bez skurczy" ? :D idealnie to samo czulem jak kilka razy we wczesnej mlodosci nacpalem sie avio .... i po kazdym takim balecie, spac nie moglem przez to uczucie ... w ciagu dnia nie czuje tego ale jest ze mna ... lekkie wrazenie ciagle (2 dzien na mixie) ...
czy ktos mial podobnie ?
czy jest szansa ze to zniknie z czasem ... bo ja mam wrazenie ze narasta ... a w kwestii sexualnej narazie £%^^& ..:( ale moge pocierpiec jesli to ma szanse powodzenia ...
p.s. doznalem takiego glodomora ze ja to piernicze nie mam zamiaru sie utuczyc znowu ;)
sprawdzilem prywatna wizyta u psychola kosztowac mnie bedzie £80 a za tyle to ja mam 3 miesieczna kuracje buspirone ... wiec poprostu chyba sobie kupie na wlasna reke i przetestuje ... ale jak ktos ma jeszcze jakis inny pomysl prosze pisac ...
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.