o buspiron prosilem sie z 5 x - nie bo nie ;)
w jakich dawkach w takim razie polaczyc mirtazapine z serlatine jakie proporcje ... ?
wprawdzie nie zdecydowalem poki co ale mysle ze to istotne info tak czy siak ...
te 10mg przewraca mnie w pozycje lezaca ... i wprowadza w polsen ktory nie przechodzi w sen bo w nogach odczowam cos jak by skorcze ... nie potrafie tego nazwac ... "skurcze bez skurczy" ? :D idealnie to samo czulem jak kilka razy we wczesnej mlodosci nacpalem sie avio .... i po kazdym takim balecie, spac nie moglem przez to uczucie ... w ciagu dnia nie czuje tego ale jest ze mna ... lekkie wrazenie ciagle (2 dzien na mixie) ...
czy ktos mial podobnie ?
czy jest szansa ze to zniknie z czasem ... bo ja mam wrazenie ze narasta ... a w kwestii sexualnej narazie £%^^& ..:( ale moge pocierpiec jesli to ma szanse powodzenia ...
p.s. doznalem takiego glodomora ze ja to piernicze nie mam zamiaru sie utuczyc znowu ;)
sprawdzilem prywatna wizyta u psychola kosztowac mnie bedzie £80 a za tyle to ja mam 3 miesieczna kuracje buspirone ... wiec poprostu chyba sobie kupie na wlasna reke i przetestuje ... ale jak ktos ma jeszcze jakis inny pomysl prosze pisac ...
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.