Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 36 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pobozny »
kildeis cholera z tym masz racje. Ostatnio widze po sobie ze pomaga. A zamiast gumy lepsze bywaja mentosy.
  • 92 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: demo'NiC »
Arcyoczywiste, że miętowe gumy do żucia wzmagają oddech alkoholowy. Po nich czuć czyściutką wódeczką, nawet jeśli piłeś 2 browarki. Już lepiej spróbuj gum owocowych, nawet te różowe Orbit dla dzieci dają radę.

Poza tym chyba chipsy nakurwiają wystarczająco, by niwelować częściowo zapach... a może to odnośnie szlugów było...
Uwaga! Użytkownik demo'NiC nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 248 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: oazaspokoju »
pikolo pisze:
Czosnek nie działa?
Haha, czosnek! Kiedyś co prawda zagryzałem wóde czosnkiem (a nie jadłem po alkoholu) to ludzie się pytali czy przypadkiem ostatnich 2 tygodni nie spędziłem na melinie, tak pierdoliło. Nie polecam.
Moët Strawberries Cocaine Saint-Tropez
  • 432 / 1 / 0
W szkolnych czasach jak kumple bali się wracać do domu na bani, "bo starzy wyczują i lipa będzie" to wdubcali.... Chrzan :-p ponoć naprawdę pomaga. A tak poza tym jak się napiję, to nie czuje od siebie ani od nikogo alk. więc nie widzę problemu %-D

Edit: Aaaa przed mamą się kryjesz... Ile masz lat jeśli można wiedzieć?
off
  • 36 / 1 / 0
wystarczająco nieodpowiednio by miec wlasny dochod i mieszkanie. (zauwaz ze jest tu koniunkcja)

a co do samego topicu- to nie chodzi o matke ale generalnie nie lubie jak wali alko ode mnie. I mysle ze nie tylko ja mam taka tendencje by sie nie obnosic z oddechem alkoholowym nawet mimo tego ze w Polsce to alkoholizm jest zaleta jaka nalezy wpisac w CV
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2009 przez Pobozny, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zombie »
Podobno żucie natki pietruszki pomaga, ale możliwe, że to mit : p
Uwaga! Użytkownik Zombie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / 1 / 0
hmmm moze cos byc w tym, bo gdzies to tez slyszalem :-)
  • 123 / / 0
Nieprzeczytany post autor: diesel »
taaa
zabija zapachy, podobnie jak pestki dyni (oczywiscie w miare mozliwosci)
potwierdzam
"Kto staje się potworem ten zrzuca ciężar bycia człowiekiem"
                                                                      Dr. Johnson
  • 76 / / 0
Pobozny pisze:
Lubie wodke. po prostu lubie.
A kto nie lubi...
Prawda jest taka, że ten zapach, nie tylko jest z Twoich ust, ale z przełyku, żołądka... Wyziera razem z Twoim potem - wóda po prostu z człowieka paruje i trzeba liczyć się z tym faktem.
Osobiście polecam Ci odnalezienie, jakiejś wody toaletowej, której zapach będzie niwelował, zapach alkoholu. Jak mi był potrzebny zapachowym kamuflaż to pryskałem Kenzo "AIR". A do ust to gumy cynamonowe BIG RED albo nasionka anyżu(żuć) - odświeżają lepiej niż każda guma.
Ostatnio zmieniony 13 maja 2009 przez ruusujuuriuute, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ruusujuuriuute nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: sorgen »
Jeśli pytasz o zapach dzień po konkretnym grzaniu to ZAPOMNIJ, że cokolwiek da się zrobić; można jedynie przyspieszyć metabolizm aldehydu dużą ilością soku z grejp. Po kilku kieliszkach to wystarczy coś porządnie zjeść (obiad, kebab etc.), bo guma zabija zapach tylko z jamy ustnej.
Podróże zniekształcają, trzeba w domu siedzieć.
ODPOWIEDZ
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?