4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1205 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: BSKY »
sry ze tak pozno ;)

przytakuje goralowi - faktycznie najlepszy z dotychczasowych - najbardziej euforyczny, bardzo "czyste" efekty jezeli wiecie o co chodzi... plus jak dla mnie to ze jest bardzo sypki i nie piecze tak bardzo ( no chyba ze juz znieczulony jestem :P )

@Gecko: tez mysle ze 250mg to bedzie za duzo - 200 spokojnie na probe starczy ;)
Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2009 przez BSKY, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 77 / 1 / 0
no cóż...skoro dziwność dnia była niemiłosiernie widoczna od samego rana to jednak postanowiłem i dziś przetestować nie czekając dnia jutrzejszego...i muszę przyznać że jak najbardziej na plus...mały test 250mg i bardzo eufo... sort dobrej klasy jak najbardziej...
hehe - nie ma to jak kryptoreklama;>
...
  • 57 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mastman »
Zacząłem 10 gramową torbę 2 dni temu w środę około godziny 22, a skończyłem dzisiaj o 6 rano. W tym czasie pochłonąłem 7 gram!!! Byłem w szoku jak zważyłem resztę. A mówiłem kurwa żeby nie kupować dużych worków.
Uwaga! Użytkownik mastman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Smileyman »
Mastman - jak sie czujesz po takim maratonie? fizycznie i psychicznie? ...no i jak z glodem po takiej ilosci?
Uwaga! Użytkownik Smileyman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Wiśnia 1 »
Ja też mam pytanie do Mastmana.Czy tak intensywne spożycie mefedronu spowodowane było badzo wysoką jakością aktualnego sortu "szampańskiego" materiału,czy też w grę wchodzą jakieś inne czynniki ? Nie pytam z czystej ciekawości-sam z niecierpliwością wypatruję nadejścia przesyłki z tegoż żródła,i już wręcz nie mogę się doczekać :-D
  • 57 / / 0
Wiśnia czynniki wchodzą takie, że jestem popierdolony i nie potrafię sobie narzucić dyscypliny. Sort jakościowo bardzo dobry. W tej chwili jak to piszę zostało mi jakieś 1,5 grama. Gadka była jak zwykle ta sama czyli: wezmę tylko jedną działkę no i ewentualnie raz dorzucę, no i jak już dorzucę to leci dalej, a jak już zacznę wciągać nosem to przejebane, za każdym razem sobie powtarzam żeby nie nosem i za kazdym razem kurwa to samo . Cały ryj mnie boli.

Do Smileyman: Po pierwszych 7 gramach czułem się psychicznie dobrze, natomiast fizycznie wykończony (kilka kroków i zadyszka). Przespałem się trochę i po paru godzinach zrobiłem 1,5g i to było już wyraźnie za dużo. Lekkie napady lęku, ledwo co stałem na nogach, dosyć szybko to przeszło. Nie chce nawet mysleć jakiego jutro i pojutrze będę miał doła.

Pytam z ciekawości: czy jest tutaj jeszcze jakiś kretyn, który brał podobne ilości do mnie?
Najgorsze jest to, że wiem że nie będę w stanie zapanować nad mefedronem i w końcu wyląduję w grobie.

PS: najgorsze co może być to mefodron w domu. Siedzisz sobie sam w pokoju i próbujesz uprzyjemnić sobie życie. Więc jeśli macie do wyboru wziąć mefedron samemu czy w grupie zawsze wybierajcie grupę!
Uwaga! Użytkownik mastman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 73 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: goral123 »
Mastman nie bede prawil Ci moralow bo kazdy ma swoje zycie, ale nie wyobrazam sobie takich dawek. nawet gram dziennie mnie przeraza. Moj bobr po dawkach rzedu 350mg jednego wieczoru (w ciagu 2 godz powiedzmy) kiedy kladzie sie spac ma tak silne bicie serca ze musi spac opierajac sie tylko na policzku zeby nie slyszec wlasnego serca <sic!> Ciekawe jak wyglada twoj umysl i twoja sluzowka po takim maratonie. Znajomi mojego bobra sa w ciagu 3 miesiace (ciagu tzn 4 dni po rzad dawki rzedu 200-300 mg) dzien lub dwa przerwy i znow i utrzymuja ze nie widza negatywnych efektow.

Pozdro! I ZYJ!
  • 1205 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: BSKY »
meph jest przez swoj potencjal jest cholernie uzalezniajacy wiec miejcie to na uwadze...

@Mastman: pierwsza rada to po prostu nie kupuj takich ilosci - z dosw wiem ze pierwsze zamowione 10g poplynelo w kilka dni... dlugo sie trzeba uczyc kontrolowac by " ta ostatnia kreska " byla ostatnia rzeczwiscie ( do tej pory czasami sie zapominam ale zalozmy ostatnia staje sie przedprzed ost ale pozniej zdecydowanie koniec )... co do zejscia po duzych dawkach zdecydowanie ponad 2 dni trzeba miec by dojsc do siebie ( to wiaze sie tez z nieprzespanymi nocami ) - polecam nic nie wrzucac na polepszenie humoru bo pogorszy mocno sprawe

2. rada - daj odpoczac sercu teraz, przez kilka dni unikaj wiekszego ruchu itp mowie powaznie - miesnie serca tez sie mecza a o zawal nie trudno...

3. rada - dbaj o sluzowke tez - nawilzaj np jakimis psikadelkami itp - ja kiedys mialem ponad 2 tyg zajebana i bylo niewesolo...

ogolnie nauczka na przyszlosc - no i dobrze ze nic sie nie stalo :rolleyes:
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: smakzycia »
krotko powiem mocno euforyczny narkołyk ;o ale jakos tak na fazie chce sie spac? polozyc sie? jak euforia ustepuje czuc takie wyrazne lekkie pobudzenie, na nastepny dzien czuc taka jakby lekka zwalke (ospalosc, dezorientacja brak seratoniny ??) z czym miksowac zeby nie bylo tak spiąco ?:D pozdro chopy
Uwaga! Użytkownik smakzycia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 57 / / 0
drobiu: dziękuję za rady. Generalnie to już parę miesięcy temu postanowiłem, że będę kupował góra gram, no ale u mnie właśnie tak jest z postanowieniami. Czy nauczka nie wiem, bo ta sytuacja się już powtórzyła. Czy nic się nie stało? na razie żyję, moja wątroba wita już się chyba z marskością, a serduszko rośnie i rośnie :(. Cały czas zadaję sobie pytanie jak to się mogło stać?

Nie popełnijcie mojego błędu!!!
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.