twoja roślina jest widocznie osłabiona, żółknie lub więdnie? Napisz, a uzyskasz pomoc
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
moje pomidorki mają juz metr wysokosci, 2-3 miesiecy, regularnie podcinam i caly czas wyrastaja tylko po 3 "palce" na jednym lisciu. dlaczego tak sie dzieje? zacznie rosnąc kiedys wiecej? czy cos robie zle czy juz tak musi być?
...nie wierzcie we wszystko co pisze, mam bujną wyobraznie...
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
radki pisze:
moje pomidorki mają juz metr wysokosci, 2-3 miesiecy, regularnie podcinam i caly czas wyrastaja tylko po 3 "palce" na jednym lisciu. dlaczego tak sie dzieje? zacznie rosnąc kiedys wiecej? czy cos robie zle czy juz tak musi być?
1 mutanty: czasem sie takie trafiaja.
2 bardzo mało światła. wtedy czesto konopie tak rosną.
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: radki »
wydaje mi sie ze wlasnie przez to ze zbyt malo swiatla dochodzi do mojej roslinki, niestety nie mam warunków zeby polepszyc swiatło, wiec chyba nic nie poradze :P ale dzieki za info Shakira-blondyna :)
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: radki »
nie mam timera :P mam lampke ktorą wlaczam po poludniu i wylaczam w nocy, nie jest to raczej ducksfoot poniewaz nasionka znalazlem w stuffie i chcialem sprawdzic czy wyrosnie, no i wyrosło xD
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.