twoja roślina jest widocznie osłabiona, żółknie lub więdnie? Napisz, a uzyskasz pomoc
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
moje pomidorki mają juz metr wysokosci, 2-3 miesiecy, regularnie podcinam i caly czas wyrastaja tylko po 3 "palce" na jednym lisciu. dlaczego tak sie dzieje? zacznie rosnąc kiedys wiecej? czy cos robie zle czy juz tak musi być?
...nie wierzcie we wszystko co pisze, mam bujną wyobraznie...
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
radki pisze:
moje pomidorki mają juz metr wysokosci, 2-3 miesiecy, regularnie podcinam i caly czas wyrastaja tylko po 3 "palce" na jednym lisciu. dlaczego tak sie dzieje? zacznie rosnąc kiedys wiecej? czy cos robie zle czy juz tak musi być?
1 mutanty: czasem sie takie trafiaja.
2 bardzo mało światła. wtedy czesto konopie tak rosną.
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: radki »
wydaje mi sie ze wlasnie przez to ze zbyt malo swiatla dochodzi do mojej roslinki, niestety nie mam warunków zeby polepszyc swiatło, wiec chyba nic nie poradze :P ale dzieki za info Shakira-blondyna :)
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: radki »
nie mam timera :P mam lampke ktorą wlaczam po poludniu i wylaczam w nocy, nie jest to raczej ducksfoot poniewaz nasionka znalazlem w stuffie i chcialem sprawdzic czy wyrosnie, no i wyrosło xD
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.