twoja roślina jest widocznie osłabiona, żółknie lub więdnie? Napisz, a uzyskasz pomoc
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
moje pomidorki mają juz metr wysokosci, 2-3 miesiecy, regularnie podcinam i caly czas wyrastaja tylko po 3 "palce" na jednym lisciu. dlaczego tak sie dzieje? zacznie rosnąc kiedys wiecej? czy cos robie zle czy juz tak musi być?
...nie wierzcie we wszystko co pisze, mam bujną wyobraznie...
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
radki pisze:
moje pomidorki mają juz metr wysokosci, 2-3 miesiecy, regularnie podcinam i caly czas wyrastaja tylko po 3 "palce" na jednym lisciu. dlaczego tak sie dzieje? zacznie rosnąc kiedys wiecej? czy cos robie zle czy juz tak musi być?
1 mutanty: czasem sie takie trafiaja.
2 bardzo mało światła. wtedy czesto konopie tak rosną.
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: radki »
wydaje mi sie ze wlasnie przez to ze zbyt malo swiatla dochodzi do mojej roslinki, niestety nie mam warunków zeby polepszyc swiatło, wiec chyba nic nie poradze :P ale dzieki za info Shakira-blondyna :)
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: radki »
nie mam timera :P mam lampke ktorą wlaczam po poludniu i wylaczam w nocy, nie jest to raczej ducksfoot poniewaz nasionka znalazlem w stuffie i chcialem sprawdzic czy wyrosnie, no i wyrosło xD
ODPOWIEDZ
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.