Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 5415 / 996 / 0
ja mam na odstawke alko diazepam 2 na dzien i 5 mg na noc
a biore 2 mg na noc co 3 dni a tak to staram sie melisa czy chlorem 15 mg uspic.
Latwo sie wjebac trudniej wyjsc

:
Spoiler:
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 400 / 11 / 0
Relanium 5mg z PL apteki ma przedziałkę do ułamania?
  • 685 / 168 / 0
Nie.
  • 77 / 17 / 0
Idzie dostać rolki od psychiatry na NFZ? Od kilku miesięcy jestem w ciągu alprazolamowym. Udało mi się zejść do 1,5mg dziennie w 3 dawkach. Mój lekarz rodzinny załatwił mi tę wizytę w innym celu, ale przy okazji chciałem poprosić o pomoc w zejściu z benzo. Udało się komuś dostać diazepam na zejście na NFZ?
  • 1088 / 322 / 5
@mothyl da się, ale można na różnego lekarza trafić. niektórzy wyzwą cię od narkomanów i wyzwą precz a inni ci przepiszą
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 127 / 31 / 0
Możesz spróbować namówić lekarza na zapisanie diazepamu na objawy odstawienia alkoholu. Opowiedz o atakach lęku, delirium, a nawet drgawkach po dłuższym ciągu alkoholowym. Generalnie powinieneś sprawiać wrażenie wjebanego w alkoholizm. Wydaje mi się, że szybciej dostaniesz receptę z tego powodu, niż drugie benzo do zestawu z alprą.
  • 685 / 168 / 0
No to jest niezly plan.
Ewentualnie jak masz legit jakies SSRI lub inne gówna o ubokach lękowych/drgawkowych etc możesz próbować wyjąć te rolki doraźnie na uboki. A jak dostaniesz raz to dalej już pójdzie.
  • 5402 / 969 / 0
Uwielbiam rolki, jedna roleczka potrafi zdziałać cuda na mój przeorany mózg, obok alprazolamu to moje ulubione benzo. W szpitalach psychiatrycznych to praktycznie jeśli już jest stosowana jakaś benzodiazepina to każdy dostaje rolki. Czasami leci lorazepam, alprazolam dla lękowców i klon na padaczkę.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda

Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).

Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.

Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.