Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 5414 / 996 / 0
ja mam na odstawke alko diazepam 2 na dzien i 5 mg na noc
a biore 2 mg na noc co 3 dni a tak to staram sie melisa czy chlorem 15 mg uspic.
Latwo sie wjebac trudniej wyjsc

:
Spoiler:
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 400 / 11 / 0
Relanium 5mg z PL apteki ma przedziałkę do ułamania?
  • 682 / 168 / 0
Nie.
  • 71 / 16 / 0
Idzie dostać rolki od psychiatry na NFZ? Od kilku miesięcy jestem w ciągu alprazolamowym. Udało mi się zejść do 1,5mg dziennie w 3 dawkach. Mój lekarz rodzinny załatwił mi tę wizytę w innym celu, ale przy okazji chciałem poprosić o pomoc w zejściu z benzo. Udało się komuś dostać diazepam na zejście na NFZ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat

Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.

Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.

FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych

14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.