Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 557 / 78 / 0
jak gierki video to tylko metamfetamina

granie w kilka gier naraz, albo maratony z padem po ktorych byly odciski to na szczescie juz teraz tylko mgliste wspomnienie ktore wspominam z lezka w oku :')
  • 2148 / 351 / 0
06 września 2026slodkapszczolka pisze:
@yoshi420
U mnie zielsko kompletnie nie sprawdza się do grania w gierki. O ile multiplayerowe z kumplami to jeszcze jako tako, tak w singlówkach po jaraniu zawsze zapominałem co i po co mam robić, oraz jaki jest fabularny sens tego wszystkiego %-D Kończyło się tak, że wyłączałem grę i odpalałem jutuba żeby oglądać jakieś pierdoły.
No tak, jest to jedno ale. Dlatego w sumie najlepiej grać w produkcje stawiajace na gameplay bardziej niż fabułę. Koronny przykład to zelda :liść: Gra stworzona do jarania i wsiąkania w ten świat
like the others before you
one by one we will take you
  • 19 / 4 / 0
Do wczutki w gierkę to obowiązkowo weed. Kiedyś lubiłem też grać na niskich dawkach DXM + zioło. Grałem też latami na opioidach (kodeina, tramal, PST, makiwara, oxy, mst, doustnie w tamtym czasie) w WoWa. Farmiłem złoto w grze, które potem sprzedawałem na allegro i różnych, np wietnamskich stronkach. Zarobioną kasę przeznaczałem na kolejne dawki opio/benzo, aby przyjemnie się grało ugrzanym - wtedy nawet robiąc nudne i powtarzające się czynności typu farmienie przedmiotów/golda w grze, słuchając muzyczki i czytając hajpa na drugim monitorze dawało mi sporą frajdę. %-D Takie błędne koło.

Niedawno po latach wróciłem do WoWa Classic (oraz czekam na "Forever"). Jakby ktoś chciał pograć razem, szczególnie w Hardcore, to zapraszam na DM. Strasznie wkręciłem się w ten tryb. Uniwersum i gry Warcrafta towarzyszą mi praktycznie od dzieciaka, dlatego łapie bardzo głęboką wczutę biegając ujarany po Azeroth. :)
  • 3700 / 617 / 1
@MagOgnia ja na warmane, na wotlk.
Ponad 20k h nastukane.
Czuję się kozakiem 20 lat expa.
Kek
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 19 / 4 / 0
@danychBrak ja podobnie, miałem konto z 10k godzin na moim druidzie i kolejne 5k na altach, aczkolwiek sprzedałem je całe kiedy mnie przycisnął skręt i nie miałem pieniędzy na opio... Poszło za bezcen, w stosunku do czasu, który nad tym kontem spędziłem. %-D
Teraz zaczynam od nowa, na szczęście już nie powinienem mieć takich problemów...
Taz dingo!
  • 45 / 6 / 0
Mi się świetnie grało w trudne, końcowe plansze gry match 3 "Around the World in 80 Days". Bardzo ją lubię i jestem już na czwartym okrążeniu. Po 900 mg pregabaliny klocki na ekranie stały się mega wyraźne i zyskały nowy wymiar, trochę jak po kwasie. Myślenie logiczne i strategia nie ucierpiały absolutnie.
  • 1686 / 126 / 0
18 września 2026danychBrak pisze:
@MagOgnia ja na warmane, na wotlk.
Ponad 20k h nastukane.
Czuję się kozakiem 20 lat expa.
Kek
ja na warmane wotlk icecrown mam z 10 postaci na 80lvlu troche w hordzie reszta ally a main to warrior fury eq pod pve prawie ze bis brak 2 itkow a pod pvp zbieram mam poki co tego wrathful gladiator seta najlepszego, ale shadowmourne jest to najwazniejsze xD
jaki nick masz?

zeby nie robic offtopu to do giereczek najlepsze oxy, a oxy z jakimis nieduzymi dawkami stimow to juz w ogole elegancko jest
mowie tu o gierkach mmo, wow, tibia ale swego czasu nakurwialem w CODa tego z 2019 roku odswiezonego zajebistego
  • 54 / 8 / 0
U mnie obowiązkowo jakieś benzo/prega + amfetamina (b.k u mnie nie przechodzą bo za intensywna faza i się przebija GAD) i ewentualnie tramadol, inaczej nie usiedzę długo bo łapie zwiechy przed kompem i patrzę w ekran po 12 godzin.
  • 115 / 9 / 0
Ja lubie grac na małej dawce kody lub xana w leauge of legends albo w cska. Wtedy sie nie denerwuje na enemy AZ TAK i mam totalnie wyjebane jak sie wypierdole. Na deksie jeszcze nie gralam wiec musze sprobowac
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 2148 / 351 / 0
Pregabalina + gry to mocno niebezpieczny nawyk. Bo wiadomo idealnie sie łączy stan wyrzutu dopaminy ze stanem manii popregabalinowej. Czasem sobie pozwolę, ale raczej ograniczam się do samej mj.
like the others before you
one by one we will take you
ODPOWIEDZ
Newsy
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.