Mam pytanie , czy w klinice konopnej gdziekolwiek lekarz widzi historie leczenia ? Chodzi mi o to ze jestem po kilku terapiach i tez nie ukrywałem problemu przed lekarzem rodzinnym !? Oni będą mieć jakieś dane o mnie ?
Na ile jest szansa nie dostać recepty na medyczna ? Jeśli bym mówił ze jest problem ze spaniem i ze nie biorę żadnych leków ani żadnej choroby psychicznej nie mam ?!
Ile bym G mógł dostać na pierwszej konsultacji .
I czy przez telefon wizyta tak samo pozytywnie by mogła przebiec jak stacjonarnie ??
Mieszkam obecnie w Krk , ktoś może coś polecić ?!
Z góry dzięki;)
Recepty nie da się nie dostać - chyba jedynie jeśli masz mniej niż 20 lat i nie masz kasy na wizytę.
Na pierwszej wizycie możesz dostać tyle, ile "wytargujesz" - zależy też od lekarza. Jeśli wizyta jest droga, mów że chcesz zapas na 3 miesiące.
Aktualnie chyba tylko jedna klinika umożliwia teleporady - nie da się nie dostać recepty. W Krakowie masz pełno możliwości.
one by one we will take you
mysle nad zestawem ultra jack + kush mints, obydwa w wygodnych opakowaniach 15
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.