Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 12872 / 2513 / 0
W tej kwestii wiele się nie zmieniło. Rząd niby wprowadził jakieś ograniczenia typu wizyta stacjonarna przy kwalifikacji, ale jak to w PL już da się to obejść.
  • 145 / 12 / 0
Moi drodzy .
Mam pytanie , czy w klinice konopnej gdziekolwiek lekarz widzi historie leczenia ? Chodzi mi o to ze jestem po kilku terapiach i tez nie ukrywałem problemu przed lekarzem rodzinnym !? Oni będą mieć jakieś dane o mnie ?
Na ile jest szansa nie dostać recepty na medyczna ? Jeśli bym mówił ze jest problem ze spaniem i ze nie biorę żadnych leków ani żadnej choroby psychicznej nie mam ?!
Ile bym G mógł dostać na pierwszej konsultacji .
I czy przez telefon wizyta tak samo pozytywnie by mogła przebiec jak stacjonarnie ??
Mieszkam obecnie w Krk , ktoś może coś polecić ?!
Z góry dzięki;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.