Mam pytanie , czy w klinice konopnej gdziekolwiek lekarz widzi historie leczenia ? Chodzi mi o to ze jestem po kilku terapiach i tez nie ukrywałem problemu przed lekarzem rodzinnym !? Oni będą mieć jakieś dane o mnie ?
Na ile jest szansa nie dostać recepty na medyczna ? Jeśli bym mówił ze jest problem ze spaniem i ze nie biorę żadnych leków ani żadnej choroby psychicznej nie mam ?!
Ile bym G mógł dostać na pierwszej konsultacji .
I czy przez telefon wizyta tak samo pozytywnie by mogła przebiec jak stacjonarnie ??
Mieszkam obecnie w Krk , ktoś może coś polecić ?!
Z góry dzięki;)
Recepty nie da się nie dostać - chyba jedynie jeśli masz mniej niż 20 lat i nie masz kasy na wizytę.
Na pierwszej wizycie możesz dostać tyle, ile "wytargujesz" - zależy też od lekarza. Jeśli wizyta jest droga, mów że chcesz zapas na 3 miesiące.
Aktualnie chyba tylko jedna klinika umożliwia teleporady - nie da się nie dostać recepty. W Krakowie masz pełno możliwości.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?