Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 970 / 526 / 0
Słuchaj, jak dla mnie możesz nawet przeżerać 5x więcej. To nie jest moja sprawa, ani nikogo tutaj. Więc nie masz potrzeby się naprawdę z tego tłumaczyć, a widzę że masz chorą potrzebie robienia tego. Gwarantuję że nikt cię tu nie ocenia.
Narkomana chcesz oszukać, że nie jesteś wjebany? Nawet mi charakter twojej pracy wykładasz jakby to miało jakieś znaczenie. Jak będziesz miał płynąć to popłyniesz i nawet cię te 'twoje' lukratywne stanowisko w tym nie uchroni. Nałóg jest bezlitosny. Też robiłem karierę i tak pierdoliłem kiedyś jak potłuczony, że mi wyjdzie, że ja to jestem inny, lepszy,bardziej przebiegły. Będę z tobą szczery - z perspektywy czasu wkurwia mnie takie pierdolenie. Masz po prostu wyjebane ego do granic możliwości. Skończyło się na tym, że mnie karetka zawinęła bo się nieprzytomny wyjebalem w biurze zakładając w chacie plaster na fencie. I po karierze, a też nie mogłem, mijało się z charakterem mojej pracy - blablabla.
Sukces to pojęcie czysto subiektywne. Im większy docisk w tym Korpo Polińskim tym bardziej będziesz zapierdalał,generował więcej lęku, a co za tym idzie żarł więcej benzo bo już inaczej nie będziesz mógł się wyregulować, nie wytworzysz endogennych GABA.
Tak, tak. Ja już znam to wszystko naprawdę na pamięć. Lekomanii ich systemy brania, najgorsze że samemu można w to uwierzyć. I ty tak ewidentnie masz. Wyświetlasz sobie jakiś film w głowie i jesteś przekonany że to prawda. Tak samo logistyka gromadzenia zapasów.
Robisz to bo czujesz się bezpiecznie, założę się że zawsze masz benzo przy sobie, tak ot mechanizm. Wszyscy to przerabiamy.
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 402 / 39 / 0
Dlatego nie ma co rozpierdalac sobie tolerki na benzo jak działa w małych dawkach trzymać się ich i nie być pazerny, nie każdy daje się wciągnąć w te sidła można to kontrolować całe życie tylko trzeba mieć głowę na karku
  • 111 / 45 / 0
Umysły osób w spektrum działają inaczej, inne warunki brzegowe, inny set and settings. To samo się tyczy ADHD.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 108 / 14 / 0
@tosieniedzieje czytaj ze zrozumieniem co napisałem i w jakim celu. Gdzie pisałem że nie jestem wjebany? Albo że nigdy się nie wjebie bo biorę cudownym magicznym systemem. Nawet biorąc tym systemem zaliczyłem 2 psychiatryki taki to że mnie spryciarz xd. Każda używka to igranie z losem i zawodnikiem, z którym na dłuższą metę nikt jeszcze nie wygrał. Info o mojej pracy miało być argumentem na poparcie pewnych wniosków. Wniosków wynikających z pewnej logiki. Ale my ludzie z spektrum Aspergera faktycznie mamy problem z ludźmi, którzy zwyczajnie nie czytają dokładnie co jest napisane/mówione, tylko wyciągają z między wierszy jakieś niesistotne dla meritum sprawy własne ruminacje.

W skrócie - dla kogoś kto tam wcześniej, kto mnie pytał gdzies w innym dziale o moje benzo, że zamawiam dużo i różne (nie pamiętam nicku, pamiętam że jego pytanie zostało tu przeniesione przez moda z działu pierwotnego, a tu do knajpy rzadko zaglądam oprócz ostatnich 72h więc nie odpowiedziałem od razu).

Odpowiadam zatem (bo taki i tylko taki był zamysł tych moich postów), tak, dalej da się załatwić, dużo, często i różnych rodzajów przez internet z receptomatów. Koniec i kropka. EOD.
  • 2138 / 351 / 0
12 września 2026masterp213 pisze:
Tylko jak tu załączyć zdjęcie/screen?
Masz "wysokie stanowisko w IT" a nie umiesz załącznika wstawić?
lol
like the others before you
one by one we will take you
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób

Newsy
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar

Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów