W skrócie - dla kogoś kto tam wcześniej, kto mnie pytał gdzies w innym dziale o moje benzo, że zamawiam dużo i różne (nie pamiętam nicku, pamiętam że jego pytanie zostało tu przeniesione przez moda z działu pierwotnego, a tu do knajpy rzadko zaglądam oprócz ostatnich 72h więc nie odpowiedziałem od razu).
Odpowiadam zatem (bo taki i tylko taki był zamysł tych moich postów), tak, dalej da się załatwić, dużo, często i różnych rodzajów przez internet z receptomatów. Koniec i kropka. EOD.
12 września 2026masterp213 pisze: Tylko jak tu załączyć zdjęcie/screen?
lol
one by one we will take you
wczorajyoshi420 pisze: Dawno benzo nie żarłem. Będzie z pół roku. Szkoda mózgu na ten syf, życie przemija a przyjemność znikoma. Nie jest to rekreacyjne a jedynie sedacyjne i ogłupiające. Szkoda mózgu. Taka pregabalina np to wypierdala benzo na przedbiegach. Nie wezmę już benzo, jakbym był w szpitalu nie dałbym zgody na opiaty ani benzodiazepiny.
Bądź też słowny w szpitalu, gdy przydaży ci się jakaś operacja albo nie daj Boże jakieś złamanie wieloodłamkowe z przemieszczeniem, że tak jak deklarowałeś - odmawiasz przyjmowania opiatów i benzo. Medyczna Indica i hydroksyzyna styknie i ułatwisz robotę anestezjologowi
Z resztą z kim ja dyskutuje, jak kontrargumenty to generalnir albo dowody anegdotyczne albo klasyczne Argumentum ad personam
Kto miał zrozumieć sens moich postów w temacie receptomatów to zrozumiał. Kto miał dostać namiar, również go otrzymał. Reszta niechaj żyje w pokoju.
Reszta robota co chceta. Wolny kraj.
dzisiajsubtelnydotykpiekna pisze: dlaczego się kłócicie między sobą?
Kurwa, ja rozumiem że większość osób szuka tutaj atencji,szczególnie ci co się świecą na kolorowo ale ja nie szukam tu znajomych tylko informacji
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.