Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 404 / 39 / 0
Dlatego nie ma co rozpierdalac sobie tolerki na benzo jak działa w małych dawkach trzymać się ich i nie być pazerny, nie każdy daje się wciągnąć w te sidła można to kontrolować całe życie tylko trzeba mieć głowę na karku
  • 111 / 45 / 0
Umysły osób w spektrum działają inaczej, inne warunki brzegowe, inny set and settings. To samo się tyczy ADHD.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 108 / 14 / 0
@tosieniedzieje czytaj ze zrozumieniem co napisałem i w jakim celu. Gdzie pisałem że nie jestem wjebany? Albo że nigdy się nie wjebie bo biorę cudownym magicznym systemem. Nawet biorąc tym systemem zaliczyłem 2 psychiatryki taki to że mnie spryciarz xd. Każda używka to igranie z losem i zawodnikiem, z którym na dłuższą metę nikt jeszcze nie wygrał. Info o mojej pracy miało być argumentem na poparcie pewnych wniosków. Wniosków wynikających z pewnej logiki. Ale my ludzie z spektrum Aspergera faktycznie mamy problem z ludźmi, którzy zwyczajnie nie czytają dokładnie co jest napisane/mówione, tylko wyciągają z między wierszy jakieś niesistotne dla meritum sprawy własne ruminacje.

W skrócie - dla kogoś kto tam wcześniej, kto mnie pytał gdzies w innym dziale o moje benzo, że zamawiam dużo i różne (nie pamiętam nicku, pamiętam że jego pytanie zostało tu przeniesione przez moda z działu pierwotnego, a tu do knajpy rzadko zaglądam oprócz ostatnich 72h więc nie odpowiedziałem od razu).

Odpowiadam zatem (bo taki i tylko taki był zamysł tych moich postów), tak, dalej da się załatwić, dużo, często i różnych rodzajów przez internet z receptomatów. Koniec i kropka. EOD.
  • 2139 / 351 / 0
12 września 2026masterp213 pisze:
Tylko jak tu załączyć zdjęcie/screen?
Masz "wysokie stanowisko w IT" a nie umiesz załącznika wstawić?
lol
like the others before you
one by one we will take you
  • 2139 / 351 / 0
Dawno benzo nie żarłem. Będzie z pół roku. Szkoda mózgu na ten syf, życie przemija a przyjemność znikoma. Nie jest to rekreacyjne a jedynie sedacyjne i ogłupiające. Szkoda mózgu. Taka pregabalina np to wypierdala benzo na przedbiegach. Nie wezmę już benzo, jakbym był w szpitalu nie dałbym zgody na opiaty ani benzodiazepiny.
  • 770 / 106 / 0
Z benzo to tylko alpra. Można na niej robić cuda i kareiry. Haczyk ? Tolerancja rośnie, uzależnienia krzyżowe a zjazd po długim ciągu jest praktycznie niemożliwy. Coś za Coś.
Jeszcze jest za wcześnie by było już za późno
  • 108 / 14 / 0
wczorajyoshi420 pisze:
Dawno benzo nie żarłem. Będzie z pół roku. Szkoda mózgu na ten syf, życie przemija a przyjemność znikoma. Nie jest to rekreacyjne a jedynie sedacyjne i ogłupiające. Szkoda mózgu. Taka pregabalina np to wypierdala benzo na przedbiegach. Nie wezmę już benzo, jakbym był w szpitalu nie dałbym zgody na opiaty ani benzodiazepiny.
Tak tak Topek, a przy nakurwianiu latami w gry na konsoli, jaraniu dzień w dzień i żarciu pregi, to życie nie przemija, mózg ci aż kipi neurogenezą a białko BDNF to uszami wycieka z nadmiaru🤣.

Bądź też słowny w szpitalu, gdy przydaży ci się jakaś operacja albo nie daj Boże jakieś złamanie wieloodłamkowe z przemieszczeniem, że tak jak deklarowałeś - odmawiasz przyjmowania opiatów i benzo. Medyczna Indica i hydroksyzyna styknie i ułatwisz robotę anestezjologowi💪🥳.

Z resztą z kim ja dyskutuje, jak kontrargumenty to generalnir albo dowody anegdotyczne albo klasyczne Argumentum ad personam

Kto miał zrozumieć sens moich postów w temacie receptomatów to zrozumiał. Kto miał dostać namiar, również go otrzymał. Reszta niechaj żyje w pokoju.

Reszta robota co chceta. Wolny kraj.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 393 / 11 / 0
dlaczego się kłócicie między sobą?
  • 2139 / 351 / 0
Masterp panie wysokie stanowisko it. Naucz się załączniki wstawiać do posta to pogadamy. Moze
  • 971 / 527 / 0
dzisiajsubtelnydotykpiekna pisze:
dlaczego się kłócicie między sobą?
Hmmmmmmmm, bo cała filozofia forum polega na wymianie zdań i dochodzenia do konsensusu poprzez różnice w poglądach?
Kurwa, ja rozumiem że większość osób szuka tutaj atencji,szczególnie ci co się świecą na kolorowo ale ja nie szukam tu znajomych tylko informacji %-D
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca

Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.