W klubach czy wokół nich zawsze kręci się sporo osób oferujących różne rzeczy, ale jakość bywa bardzo różna, więc wiele osób mówi, żeby uważać i nie brać pierwszego lepszego tematu.
Wbijasz płacisz 20 euro za wstęp na pół roku i na miejscu można kupić ziolo, vape i inne rzeczy.
Żeby "zarejestrować się" do klubu spisują dane z dowodu osobistego i jeszcze robią ci fote co jest dziwne, ale na miejscu bardzo dobre produkty
8 euro za 1g
Na ulicach Madrytu też często czuć zapach zioła. Sam paliłem na wyjebce wśród ludzi każdy miał to w dupie. Na dworcu autobusowym również byłem zjarany gdzie okazało się że skanują towar identycznie jak na lotnisku. Nie było problemu mimo że jebało ode mnie marihuaną na kilometr
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.