W klubach czy wokół nich zawsze kręci się sporo osób oferujących różne rzeczy, ale jakość bywa bardzo różna, więc wiele osób mówi, żeby uważać i nie brać pierwszego lepszego tematu.
Wbijasz płacisz 20 euro za wstęp na pół roku i na miejscu można kupić ziolo, vape i inne rzeczy.
Żeby "zarejestrować się" do klubu spisują dane z dowodu osobistego i jeszcze robią ci fote co jest dziwne, ale na miejscu bardzo dobre produkty
8 euro za 1g
Na ulicach Madrytu też często czuć zapach zioła. Sam paliłem na wyjebce wśród ludzi każdy miał to w dupie. Na dworcu autobusowym również byłem zjarany gdzie okazało się że skanują towar identycznie jak na lotnisku. Nie było problemu mimo że jebało ode mnie marihuaną na kilometr
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.