@kolebole guma do żucia, płyn do higieny jamy ustnej, standardowe mycie zębów, pasta do zębów według mnie może być normalna choć ostatnio jest trend na bezfluorowe. Z fartem
P.s generalnie to zapobiegaj szczękościskowi i wysuszeniu jamy ustnej, nie zapominaj o nawadnianiu.
jak zaczniesz jarac to skonczysz dopiero jak skonczy Ci sie ryz, jak jeszcze bralem to mialem zasade ze nigdy wiecej jak piatke naraz nie kupowalem. kilka razy wzialem dyche i koncowke juz oddawalem komus albo wyrzucalem w amoku, bo po prostu nie moglem przestac dopalac. taki drug, za dobry
Byle za szybko nie myć po paleniu
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Dbaj o nawodnienie jamy ustnej i nie szoruj zębów zbyt często, bo jeszcze złapiesz wkrętkę i zetrzesz całe szkliwo haha
03 lipca 2026ledzeppelin2 pisze: A niedawno mi pisales że wszystko dobrze z zębami
Byle za szybko nie myć po paleniu
Ps. Pikoludki, albo pikołaki (też dolnyslask hehe)
03 lipca 2026nCuX pisze:Chciałeś napisać 3,5g żeby oddał mamie na przechowanie. W zgorzelcu mają fajne określenie na ludzi używających piko ,,piko ludek" 0,5g dla osoby bez tolerki to jest kilka dni ćpania;)03 lipca 2026serotoninowy pisze: @kolebole Przeczytaj mój ostatni post który napisałem wyżej, nie wiem czy wiesz po prostu na co się piszesz, do tej pory miałes 1g. Teraz masz 4g, w poniedziałek do pracy no to powodzenia, radzę oddać komuś 3g na przechowywanie i nie ma co się spinać do @Vetulani44 uszczypliwy tekst to poniekąd przestroga bo ciężko będzie odłożyć worek mety jak zacząłeś już vapo. Pozdrawiam.
na następny dzień zwała niesamowita, bo jakieś 5h snu miałem i w robocie sie pociłem jak ostatni cwel i czułem jak ode mnie jebie, no takie uroki tego niestety
Zakupiłem na naszym polskim najwiekszym darknetowym markecie/forum o jakze pieknej nazwie D-metamfetamina Premium 98.6% od sprzedawcy z bardzo dobrymi opiniami. I co? Gówno
Palone to w ogóle nie czuje żeby działało, żadnych mistycznych uderzeń, rushu kurwa bucham bucham i nic
Do nosa to tez dzialanie jakies takie nie w pizde ni w oko. Owszem ja nakurwiam fete już w chuj długo i detoksu nie miałem od roku, no ale chyba powinienem się spodziewać znaczy poczuć jakiś przeskok w mocy tak czy nie? Czy to tak zwana wyjebka selektywna że przesłali niedojebany produkt jakiś?
Generalnie post ten też tworzę w nadziei że ktoś obeznany pomoże, wytłumaczy mi ten fenomen ktorego jestem swiadkiem i odbiorca. Nie zamknalem jeszcze Escrow ze sprzedawca, z pewnością napisze do niego choć przydałyby mi się jakieś merytoryczne argumenty zeby mi nie zaczal pierdolic ze niemozliwe ze to ja nie temat cos tam cos tam
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.