@kolebole guma do żucia, płyn do higieny jamy ustnej, standardowe mycie zębów, pasta do zębów według mnie może być normalna choć ostatnio jest trend na bezfluorowe. Z fartem
P.s generalnie to zapobiegaj szczękościskowi i wysuszeniu jamy ustnej, nie zapominaj o nawadnianiu.
jak zaczniesz jarac to skonczysz dopiero jak skonczy Ci sie ryz, jak jeszcze bralem to mialem zasade ze nigdy wiecej jak piatke naraz nie kupowalem. kilka razy wzialem dyche i koncowke juz oddawalem komus albo wyrzucalem w amoku, bo po prostu nie moglem przestac dopalac. taki drug, za dobry
Byle za szybko nie myć po paleniu
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Dbaj o nawodnienie jamy ustnej i nie szoruj zębów zbyt często, bo jeszcze złapiesz wkrętkę i zetrzesz całe szkliwo haha
03 lipca 2026ledzeppelin2 pisze: A niedawno mi pisales że wszystko dobrze z zębami
Byle za szybko nie myć po paleniu
Ps. Pikoludki, albo pikołaki (też dolnyslask hehe)
03 lipca 2026nCuX pisze:Chciałeś napisać 3,5g żeby oddał mamie na przechowanie. W zgorzelcu mają fajne określenie na ludzi używających piko ,,piko ludek" 0,5g dla osoby bez tolerki to jest kilka dni ćpania;)03 lipca 2026serotoninowy pisze: @kolebole Przeczytaj mój ostatni post który napisałem wyżej, nie wiem czy wiesz po prostu na co się piszesz, do tej pory miałes 1g. Teraz masz 4g, w poniedziałek do pracy no to powodzenia, radzę oddać komuś 3g na przechowywanie i nie ma co się spinać do @Vetulani44 uszczypliwy tekst to poniekąd przestroga bo ciężko będzie odłożyć worek mety jak zacząłeś już vapo. Pozdrawiam.
na następny dzień zwała niesamowita, bo jakieś 5h snu miałem i w robocie sie pociłem jak ostatni cwel i czułem jak ode mnie jebie, no takie uroki tego niestety
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.