Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 37 / 7 / 0
No piszą ale też zależy komu, jak ktoś ma że tak powiem "stażowe" w tej branży i dobry bajer to przechodzi. Z wizytą o recepte to jak z bajerowaniem dupy w klubie jeden gada przez 2 godziny i wychodzi o pustym pysku a drugi zagada na 5-10 minut i już jest ogarnięte
  • 5353 / 960 / 0
@CloneserSztuki
@01hfa
Mówicie o receptomatach? Po tej całej nagonce na nie nadal wypisują? Czy o lekarzach nawet internistach, Ci wiem że piszą.

Wspomnieliscie jedynie że trzeba mieć dobrą bajere? Serio? Nie wołają żadnej historii choroby, czy wcześniej były przepisywane itd?

Btw to nareszcie się wyspałem 6h ciągiem bez żadnych wybudzeń, pomijam fakt że wstałem z boląca głową i na kacu.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 37 / 7 / 0
Ja z receptomatów nie korzystam jak było ciężko konowała namówić na tramadol z pełną dokumentacją z wylewem podpajęczynkowym w mózgu oraz embolizacjach z otwieraniem czaszki. To stwierdziłem że chuj w nich, tak samo korzystanie z czatu luxmedu. Kiedyś naprawdę skończyły mi się leki, chujowo się czułem zrobiłem zdjecia z ikp wszystko co sie dalo i i tak mi odmówili ale l4 to wypisują bez problemu no chyba że im się zapalisz na czerwono.

Tak interniści/rodzinni to właśnie z nimi nie miałem nigdy problemów. Do nich przyjdziesz wizyta standardowo do 5 min ile opakowań ja pale jana że sie zastanawiam lekarz pyta się 3 wystarczą a ja mówie chyba tak. No ale jak POZ widzi co miałem wypisywane kiedyś i w jakiej częstotliwości to pewnie nawet nie ma zamiaru się wykłócać. Ogólnie tak zauważyłem że młodzi lekarze są w większości w porządku, najgorsze to takie 40-60 letnie chuje, a powyżej 60+ jak już lekarz ledwo zipie w gabinecie i ledwo gada to zazwyczaj zgadza sie na wszystko
ODPOWIEDZ
Newsy
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.