Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Dzialala, ale nie bylem blisko magii i dysocjacji czy dziury.
Gdy pureonly mi wyswiadcxyl nieopisana życzliwość i zaufanie - S keta okazala sie 5 razy lepsza i piekniejsza w dzialaniu! I byłem tam - znów poczułem się jakbym wsiadł do pociągu i jechał na przód, albo to wszystko dookoła jechało do tyłu a ja stałem w miejscu. ( jak jak przy pierwszych razach z MXE)
. Zajebista poprawiona w stroju na 2 dni.
zajebista odmiana od tych wszystkich gównianych codziennych używek.
Polecam wszystkim tego Dobrodzieja @PureOnly i jego jabłuszka cukierki lalki żołnierzyki.
Live long and prosper!
"Rutyna to rzecz zgubna "
23 czerwca 2026serotoninowy pisze: @Detronizator2 Dobra dzięki, 100mg to jest dla mnie już za dużo, nie lubię działania ketamina dostałem to po prostu w gratisie. Max 50mg mogę się pokusić, ja nie chcę się tym naćpać tylko jeśli się da to wyciągnąć jakieś korzyści. Widzialem że dawki antydepresyjne esketaminy tam chyba wlewy robią się w tej granicy jakoś znajdują.
Działanie lecznicze zaczyna się od dawek +100, dają one głęboką retrospekcje,spojrzenie na swoje życie z zupełnie innej perspektywy, a nawet kilku naraz. To wgląd niedostępny na żadnym innym psychodeliku leczy, człowiek czuje się całkowicie oczyszczony. To przyspieszona psychoterapia, ale nie taka jak na serotogenikach. Właśnie ta odmienność charakteryzuje działanie s ketaminy.
Ty myślisz że co, weźmiesz 50mg z intencją że substancja jest chujowa i otrzymasz jakiekolwiek uzdrowienie?
Zadbaj o nastawienie psychiczne, otoczenie, spokojną, relaksującą muzykę. Połóż się na łóżku, wciągnij 100mg i zamknij oczy, skup się na ciele i oddechu. Pomyśl o tym jak ketamina będzie się ładować czego byś chciał doświadczyć, a uwierz że na pewno to dostaniesz.
scalono - detronizator
wczorajdanychBrak pisze: Jak mialem racemat to 100 mnie nie satysfakcjonowalo, co było dziwne.
Dzialala, ale nie bylem blisko magii i dysocjacji czy dziury.
Gdy pureonly mi wyswiadcxyl nieopisana życzliwość i zaufanie - S keta okazala sie 5 razy lepsza i piekniejsza w dzialaniu! I byłem tam - znów poczułem się jakbym wsiadł do pociągu i jechał na przód, albo to wszystko dookoła jechało do tyłu a ja stałem w miejscu. ( jak jak przy pierwszych razach z MXE)
. Zajebista poprawiona w stroju na 2 dni.
zajebista odmiana od tych wszystkich gównianych codziennych używek.
Polecam wszystkim tego Dobrodzieja @PureOnly i jego jabłuszka cukierki lalki żołnierzyki.
Live long and prosper!
Ta pierwsza leczy duszę, wprowadza czystość, druga daje wizuale i inne odczucia cielesne przez co jest bardziej kolorowo i ciekawiej.
Jestem też fanem wrzucania dwóch izomerów na zmianę.
Czasem mam wrażenie, że obcuje z zupełnie roznymi substancjami, a to niby nadal ketamina
Ja jestem w takim momencie życia że nie potrzebuje ćpania, nie ćpam już dłuższy okres czasu i zamierzam to kontynuować i to wyszło samo nie potrzebuje sobie wmawiać że muszę wziąć psychodelik żeby sobie w głowie poukładać i że on rozświetli drogę.
Nie neguje również ich właściwości terapeutycznych bo trwają już badania w USA np nad MDMA i ketamina również i dobrze. Ludzie psychodelików używali od zarania dziejów.
Ale też nie mów co mam robić bo już próbowałem ketaminy 100mg+ nawet w mixie z 2cb i MDMA i tylko popsuła tripa i czułem się jakbym oszalał. Solo bywało tak że miałem po niej paranoję. Nie każdemu się podoba ten stan dysocjacji i warto było by to zrozumieć że nie każdemu to pomaga i wprowadza w stan o którym Ty wspominasz.
Zostało mi to i już leży ponad miesiąc, myślałem że może małe dawki i antagonizm nmda może przynieść jakieś korzyści nie wprowadzając w stan głębokiej dysocjacji.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.