Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5315 / 953 / 0
@Detronizator2 Dobra dzięki, 100mg to jest dla mnie już za dużo, nie lubię działania ketamina dostałem to po prostu w gratisie. Max 50mg mogę się pokusić, ja nie chcę się tym naćpać tylko jeśli się da to wyciągnąć jakieś korzyści. Widzialem że dawki antydepresyjne esketaminy tam chyba wlewy robią się w tej granicy jakoś znajdują.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 3693 / 610 / 1
Jak mialem racemat to 100 mnie nie satysfakcjonowalo, co było dziwne.

Dzialala, ale nie bylem blisko magii i dysocjacji czy dziury.

Gdy pureonly mi wyswiadcxyl nieopisana życzliwość i zaufanie - S keta okazala sie 5 razy lepsza i piekniejsza w dzialaniu! I byłem tam - znów poczułem się jakbym wsiadł do pociągu i jechał na przód, albo to wszystko dookoła jechało do tyłu a ja stałem w miejscu. ( jak jak przy pierwszych razach z MXE)
. Zajebista poprawiona w stroju na 2 dni.
zajebista odmiana od tych wszystkich gównianych codziennych używek.
Polecam wszystkim tego Dobrodzieja @PureOnly i jego jabłuszka cukierki lalki żołnierzyki.

Live long and prosper!
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 914 / 501 / 0
23 czerwca 2026serotoninowy pisze:
@Detronizator2 Dobra dzięki, 100mg to jest dla mnie już za dużo, nie lubię działania ketamina dostałem to po prostu w gratisie. Max 50mg mogę się pokusić, ja nie chcę się tym naćpać tylko jeśli się da to wyciągnąć jakieś korzyści. Widzialem że dawki antydepresyjne esketaminy tam chyba wlewy robią się w tej granicy jakoś znajdują.
Jesli negatywnie podchodzisz do ketaminy i jej nie lubisz to nie licz na jakiekolwiek korzyści.
Działanie lecznicze zaczyna się od dawek +100, dają one głęboką retrospekcje,spojrzenie na swoje życie z zupełnie innej perspektywy, a nawet kilku naraz. To wgląd niedostępny na żadnym innym psychodeliku leczy, człowiek czuje się całkowicie oczyszczony. To przyspieszona psychoterapia, ale nie taka jak na serotogenikach. Właśnie ta odmienność charakteryzuje działanie s ketaminy.
Ty myślisz że co, weźmiesz 50mg z intencją że substancja jest chujowa i otrzymasz jakiekolwiek uzdrowienie?
Zadbaj o nastawienie psychiczne, otoczenie, spokojną, relaksującą muzykę. Połóż się na łóżku, wciągnij 100mg i zamknij oczy, skup się na ciele i oddechu. Pomyśl o tym jak ketamina będzie się ładować czego byś chciał doświadczyć, a uwierz że na pewno to dostaniesz.

scalono - detronizator
wczorajdanychBrak pisze:
Jak mialem racemat to 100 mnie nie satysfakcjonowalo, co było dziwne.

Dzialala, ale nie bylem blisko magii i dysocjacji czy dziury.

Gdy pureonly mi wyswiadcxyl nieopisana życzliwość i zaufanie - S keta okazala sie 5 razy lepsza i piekniejsza w dzialaniu! I byłem tam - znów poczułem się jakbym wsiadł do pociągu i jechał na przód, albo to wszystko dookoła jechało do tyłu a ja stałem w miejscu. ( jak jak przy pierwszych razach z MXE)
. Zajebista poprawiona w stroju na 2 dni.
zajebista odmiana od tych wszystkich gównianych codziennych używek.
Polecam wszystkim tego Dobrodzieja @PureOnly i jego jabłuszka cukierki lalki żołnierzyki.

Live long and prosper!
Racemat mógł być po prostu słabej jakości. Ja robię swój własny. Długo zajęło mi opracowanie właściwych proporcji ale 70% s, 30%r wydaje się idealną opcją.
Ta pierwsza leczy duszę, wprowadza czystość, druga daje wizuale i inne odczucia cielesne przez co jest bardziej kolorowo i ciekawiej.
Jestem też fanem wrzucania dwóch izomerów na zmianę.
Czasem mam wrażenie, że obcuje z zupełnie roznymi substancjami, a to niby nadal ketamina %-D
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 5315 / 953 / 0
@tosieniedzieje nie podchodziłem negatywnie wcześniej i jakoś nie doświadczyłem tego co opisujesz, to jest dla mnie takie gadanie oświeconego szamana, jakoś czytałem twoje posty już kiedyś o ciągach na ketaminie i te głębokie retrospektywne doświadczenia za bardzo nic Ci nie dały prócz tego że oprozniales worek kończąc kilkudniowym ciągiem stary 🤣 akurat psychodeliki lubię ale też dla mnie takie gadanie że weźmiesz grzyby czy kwasa i to Cię uleczy...

Ja jestem w takim momencie życia że nie potrzebuje ćpania, nie ćpam już dłuższy okres czasu i zamierzam to kontynuować i to wyszło samo nie potrzebuje sobie wmawiać że muszę wziąć psychodelik żeby sobie w głowie poukładać i że on rozświetli drogę.

Nie neguje również ich właściwości terapeutycznych bo trwają już badania w USA np nad MDMA i ketamina również i dobrze. Ludzie psychodelików używali od zarania dziejów.

Ale też nie mów co mam robić bo już próbowałem ketaminy 100mg+ nawet w mixie z 2cb i MDMA i tylko popsuła tripa i czułem się jakbym oszalał. Solo bywało tak że miałem po niej paranoję. Nie każdemu się podoba ten stan dysocjacji i warto było by to zrozumieć że nie każdemu to pomaga i wprowadza w stan o którym Ty wspominasz.

Zostało mi to i już leży ponad miesiąc, myślałem że może małe dawki i antagonizm nmda może przynieść jakieś korzyści nie wprowadzając w stan głębokiej dysocjacji.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.