Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 5953 / 1230 / 43
Mi się wydaje, że kryształ MDMA jest lekko brązowy. A reszta z opisu pasuje jak najbardziej do ketonów. Być może masz wyrobioną tolerancję, lub bierzesz jakieś leki, które osłabiają jego działanie.
Spoiler:
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 72 / 18 / 0
To że to keton to wiem, tylko zastanawia mnie jaki.. nie mam tolerancji jakiejs wystrzelonej w kosmos, kreski typu 100mg dzialaja jak powinny, lekow rowniez zadnych nie zażywam. Co do paznokci, gorzej mi sie funkcjonuje bez nich bo mam wrażenie ze połowy palca mi ubyło XD
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
  • 5953 / 1230 / 43
A więc powinno to być 3cmc. Kupywalaś z neta, czy z ulicy ? Równie dobrze może być czymś "żenione", aby było tego więcej.
Więcej rzeczy nie przychodzi mi do głowy.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 72 / 18 / 0
No właśnie nie pasuje mi do 3cmc bo dziala zbyt pluszowo a zbyt mało spidująco, kupione z ulicy.
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
  • 5293 / 952 / 0
Chińskie sorty z 2k14 tak działały i były 3cmc.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 91 / 15 / 0
Weźcie pod uwagę, że bardziej przypomina to profilem działania 4MMC niż 3CMC, przynajmniej moim zdaniem tak wynika z opisu.
  • 5293 / 952 / 0
3cmc od Chińczyków działało tak jak opisuje, mefedron tez by się zgadzało.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.