Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 5985 / 1237 / 43
Mi się wydaje, że kryształ MDMA jest lekko brązowy. A reszta z opisu pasuje jak najbardziej do ketonów. Być może masz wyrobioną tolerancję, lub bierzesz jakieś leki, które osłabiają jego działanie.
Spoiler:
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / 23 / 0
To że to keton to wiem, tylko zastanawia mnie jaki.. nie mam tolerancji jakiejs wystrzelonej w kosmos, kreski typu 100mg dzialaja jak powinny, lekow rowniez zadnych nie zażywam. Co do paznokci, gorzej mi sie funkcjonuje bez nich bo mam wrażenie ze połowy palca mi ubyło XD
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
  • 5985 / 1237 / 43
A więc powinno to być 3cmc. Kupywalaś z neta, czy z ulicy ? Równie dobrze może być czymś "żenione", aby było tego więcej.
Więcej rzeczy nie przychodzi mi do głowy.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / 23 / 0
No właśnie nie pasuje mi do 3cmc bo dziala zbyt pluszowo a zbyt mało spidująco, kupione z ulicy.
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
  • 5381 / 963 / 0
Chińskie sorty z 2k14 tak działały i były 3cmc.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 101 / 21 / 0
Weźcie pod uwagę, że bardziej przypomina to profilem działania 4MMC niż 3CMC, przynajmniej moim zdaniem tak wynika z opisu.
  • 5381 / 963 / 0
3cmc od Chińczyków działało tak jak opisuje, mefedron tez by się zgadzało.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 10 / 1 / 0
Co to za kryształ kolor standard ale bardzo chemiur w smaku .Po jednej kresce normalnej pisk w uszach. nic nie słyszałem.kreci się w głowie przez 5min tak że trzebasie położyć .I tak za każdym razem.Potem euforia słychać wszystko lepiej bardziej speed na 4 g.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.