Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 13 / 5 / 0
Mefkopodobne po prostu nie sa od tego, by walic na nich ciagi. To nie feta. Znalem typa, co walil ciagi i normalnie pracowal wtedy, niezle po zebach mu pojechalo. Po berecie zreszta tez. Normalnie spal, jedzenie wmuszal w siebie. Ja maksymalnie 2 dni i po wszystkim. Ostatnim razem z rok niecaly temu jak mialem 3cmc albo 4cmc, nie jestem pewien, to po zjedzeniu okolo 2-3g (mialem skonczyc na jednej-dwoch kreskach oczywiscie xD) wysypalem reszte do kibla mimo tego iz w sumie dalej dzialalo, bo to glownie dopaminowe bylo. Ale zaczynalem sie zbytnio rozkrecac i z obawy o wejscie w dzien porobiony i kontynuacje procederu, pewnie skonczylbym na schizach i mial kolejna noc nieprzespana, ale bardziej o schizy chodzilo. Po prostu jak polecisz, to juz po tobie, dlatego trzeba wyhamowac, poki sie da. Wlasciwie wtedy ketony odczarowalem sobie. Wczesniej mialem sentyment i to tez czlowieka sprowadza spowrotem do takiego stylu zycia, imprezowego. Wszyscy byli mlodzi i mozna bylo sie bawic, teraz dalej jestesmy, ale zblizajac sie 30-stki znajomi sie wykruszaja. A bycie wiecznie rozjebanym przez towar to tez nie jest zycie. Dlatego ja jak bralem to maksymalnie raz-dwa w miesiacu. Zdarzylo mi sie raz wziac temat jakos po paru dniach, gdzie jeszcze nie zdarzyly neuroprzekazniki i organizm dojsc dobrze do siebie i mocne wyrzuty sumienia wtedy byly, nawet nie chcialo mi sie bawic, ale oczywiscie swoje zjadlem.
Nie na temat juz pisze, ale moze kogos to zaciekawi i sobie przemysli

Bawcie sie dobrze, ale z umiarem :) wszystkiego dobrego
  • 9521 / 1873 / 2
21 lutego 2026GlassCannon828 pisze:
19 lutego 2026mamyto321 pisze:
Niech ktoś się pochwali najdłuższym ciągiem na 4cmc ile dni i jakie dawki? :P

Serio dajecie radę robić na tym ciagi ? Po kilkunastu godzinach to słabo działa, nos i zatoki są zamordowane, organizm odwodniony i w ogóle. U mnie są tą sesję 2 dniowe (wieczór noc i dzien następny do wieczora w zasadzie) takim sposobem chodzę spać w noc a nie w dzień, nie zaburzając rytmu dobowego na następne dni. Temat już też słabiej działa więc człowiek usypia. Ale po takiej sesji to 3 następne dni to chodzę do tyłu, a pracować przy tym trzeba po weekendzie 😆. Także dłuższych ciągów sobie nie wyobrażam, aż też jestem ciekawy
ja jak w 2014 zacząłem 3mmc to wyhamowałem całkowicie w 2018 / 2019. 2014 od maja do bana w 2015 praktycznie samo 3mmc a od połowy 2015 do 2017 3/4cmc w ciągach po 2-3-4tygodnie. Różnie.
Generalnie chyba dopiero w 2017 zacząłem robić dłuższe przerwy niż 2-3 dni. Generalnie to już nie pamiętam, wiem, że najpierw ćpałem cały czas. Potem robiłem przerwy 2-3 dni, potem ćpałem od piątku do niedzieli / poniedziałku i całe święta, potem ćpałem co 2 weekend, potem co 3/4 weekend aż wreszcie kupiłem sporą grudę ktora schowałem za miastem.
Miałem z 2 miesiące przerwy i poszedłem za miasto. Wyciągnąłem towar, urwałem z 2-3 gr, podzieliłem na kilka kresek i za mocno mnie pokarało. Te 2 mies wcześniej przegiałem i skończyło się na świątecznej, bomi puls skoczył do 150 i miałem schizy więc zrobiłem przerwe. No ale nie pomogło i od kilku lat jestem czysty.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 6 / / 0
Ma ktoś jakieś sprawdzone sposoby harm reduction przy ciągowym waleniu bombek tejże substancji? Ostatnim razem "lekko" przesadziłem i doznałem dokuczliwej zgagi oraz nabrzmiałych bąbli tam gdzie słońce nie dochodzi. Korzystałem z supli różnego rodzaju, dostarczyłem też w moim odczuciu utraconą ilość snu oraz wartościowego jedzenia by odbudować pokłady serotoniny, ale słyszałem że i tak po maratonach z klefem długo dochodzi się do poziomu bazowego. Czy ktoś z was złamał kod jak poskromić chlory ?
  • 73 / 3 / 0
Pij jogurty, kefiry, uprawiaj sport i od czasu do czasu sauna. Serotonina może się odbudowywać nawet i 2 miesiące ale uprawiając sport szybciej postawisz się na nogi najlepiej siłownia + aeroby np pływanie lub bieganie(nie za dużo) w nadmiarze bieganie szkodzi.
  • 73 / 3 / 0
@Stteetart a jak byłeś w ciągu 2 letnim na 3/4cmc to jakie dawki dobowe szły jeśli można spytać?
  • 3 / / 0
Właśnie basen, czy sporty, które angażują wszystkie partie ciała są najlepsze. Do tego odpowiednia dieta, właśnie kefiry, kiszonki, probiotyki, dużo białka, no i nawodnienie.

A jeśli można spytać jak po takim ciągu ze śluzufką?
ODPOWIEDZ
Newsy
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.