Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 13 / 5 / 0
Mefkopodobne po prostu nie sa od tego, by walic na nich ciagi. To nie feta. Znalem typa, co walil ciagi i normalnie pracowal wtedy, niezle po zebach mu pojechalo. Po berecie zreszta tez. Normalnie spal, jedzenie wmuszal w siebie. Ja maksymalnie 2 dni i po wszystkim. Ostatnim razem z rok niecaly temu jak mialem 3cmc albo 4cmc, nie jestem pewien, to po zjedzeniu okolo 2-3g (mialem skonczyc na jednej-dwoch kreskach oczywiscie xD) wysypalem reszte do kibla mimo tego iz w sumie dalej dzialalo, bo to glownie dopaminowe bylo. Ale zaczynalem sie zbytnio rozkrecac i z obawy o wejscie w dzien porobiony i kontynuacje procederu, pewnie skonczylbym na schizach i mial kolejna noc nieprzespana, ale bardziej o schizy chodzilo. Po prostu jak polecisz, to juz po tobie, dlatego trzeba wyhamowac, poki sie da. Wlasciwie wtedy ketony odczarowalem sobie. Wczesniej mialem sentyment i to tez czlowieka sprowadza spowrotem do takiego stylu zycia, imprezowego. Wszyscy byli mlodzi i mozna bylo sie bawic, teraz dalej jestesmy, ale zblizajac sie 30-stki znajomi sie wykruszaja. A bycie wiecznie rozjebanym przez towar to tez nie jest zycie. Dlatego ja jak bralem to maksymalnie raz-dwa w miesiacu. Zdarzylo mi sie raz wziac temat jakos po paru dniach, gdzie jeszcze nie zdarzyly neuroprzekazniki i organizm dojsc dobrze do siebie i mocne wyrzuty sumienia wtedy byly, nawet nie chcialo mi sie bawic, ale oczywiscie swoje zjadlem.
Nie na temat juz pisze, ale moze kogos to zaciekawi i sobie przemysli

Bawcie sie dobrze, ale z umiarem :) wszystkiego dobrego
  • 9522 / 1873 / 2
21 lutego 2026GlassCannon828 pisze:
19 lutego 2026mamyto321 pisze:
Niech ktoś się pochwali najdłuższym ciągiem na 4cmc ile dni i jakie dawki? :P

Serio dajecie radę robić na tym ciagi ? Po kilkunastu godzinach to słabo działa, nos i zatoki są zamordowane, organizm odwodniony i w ogóle. U mnie są tą sesję 2 dniowe (wieczór noc i dzien następny do wieczora w zasadzie) takim sposobem chodzę spać w noc a nie w dzień, nie zaburzając rytmu dobowego na następne dni. Temat już też słabiej działa więc człowiek usypia. Ale po takiej sesji to 3 następne dni to chodzę do tyłu, a pracować przy tym trzeba po weekendzie 😆. Także dłuższych ciągów sobie nie wyobrażam, aż też jestem ciekawy
ja jak w 2014 zacząłem 3mmc to wyhamowałem całkowicie w 2018 / 2019. 2014 od maja do bana w 2015 praktycznie samo 3mmc a od połowy 2015 do 2017 3/4cmc w ciągach po 2-3-4tygodnie. Różnie.
Generalnie chyba dopiero w 2017 zacząłem robić dłuższe przerwy niż 2-3 dni. Generalnie to już nie pamiętam, wiem, że najpierw ćpałem cały czas. Potem robiłem przerwy 2-3 dni, potem ćpałem od piątku do niedzieli / poniedziałku i całe święta, potem ćpałem co 2 weekend, potem co 3/4 weekend aż wreszcie kupiłem sporą grudę ktora schowałem za miastem.
Miałem z 2 miesiące przerwy i poszedłem za miasto. Wyciągnąłem towar, urwałem z 2-3 gr, podzieliłem na kilka kresek i za mocno mnie pokarało. Te 2 mies wcześniej przegiałem i skończyło się na świątecznej, bomi puls skoczył do 150 i miałem schizy więc zrobiłem przerwe. No ale nie pomogło i od kilku lat jestem czysty.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 7 / 1 / 0
Ma ktoś jakieś sprawdzone sposoby harm reduction przy ciągowym waleniu bombek tejże substancji? Ostatnim razem "lekko" przesadziłem i doznałem dokuczliwej zgagi oraz nabrzmiałych bąbli tam gdzie słońce nie dochodzi. Korzystałem z supli różnego rodzaju, dostarczyłem też w moim odczuciu utraconą ilość snu oraz wartościowego jedzenia by odbudować pokłady serotoniny, ale słyszałem że i tak po maratonach z klefem długo dochodzi się do poziomu bazowego. Czy ktoś z was złamał kod jak poskromić chlory ?
  • 75 / 3 / 0
Pij jogurty, kefiry, uprawiaj sport i od czasu do czasu sauna. Serotonina może się odbudowywać nawet i 2 miesiące ale uprawiając sport szybciej postawisz się na nogi najlepiej siłownia + aeroby np pływanie lub bieganie(nie za dużo) w nadmiarze bieganie szkodzi.
  • 75 / 3 / 0
@Stteetart a jak byłeś w ciągu 2 letnim na 3/4cmc to jakie dawki dobowe szły jeśli można spytać?
  • 8 / / 0
Właśnie basen, czy sporty, które angażują wszystkie partie ciała są najlepsze. Do tego odpowiednia dieta, właśnie kefiry, kiszonki, probiotyki, dużo białka, no i nawodnienie.

A jeśli można spytać jak po takim ciągu ze śluzufką?
  • 9522 / 1873 / 2
25 lutego 2026mamyto321 pisze:
@Stteetart a jak byłeś w ciągu 2 letnim na 3/4cmc to jakie dawki dobowe szły jeśli można spytać?
Różnie. Często już nie chodziło o wrzute która da zalew serotonina a sam zapach cmc i pieczenie w nosie. Choć największą jażde zafundowałem sobie w 2015 jak zrywałem z moją eks. Cały miesiąc było grane cmc. I to tak było grane, że straciłem poczucie czasu. Budziłem się i po obecności domowników oceniałem czy 5 na budziku to 5.00 czy 17.00. W szafce zawsze 4pak i albo 2-3 kreski i piwko albo piwko i 2-3 kreski 😄.
Tam już hamulce się straciły. Leciało i zamawiane bylo na bieżąco.

A śluzówka ? no dramat więc szły sniffy z bombkami na przemian.
24 lutego 2026avonal pisze:
Ma ktoś jakieś sprawdzone sposoby harm reduction przy ciągowym waleniu bombek tejże substancji? Ostatnim razem "lekko" przesadziłem i doznałem dokuczliwej zgagi oraz nabrzmiałych bąbli tam gdzie słońce nie dochodzi. Korzystałem z supli różnego rodzaju, dostarczyłem też w moim odczuciu utraconą ilość snu oraz wartościowego jedzenia by odbudować pokłady serotoniny, ale słyszałem że i tak po maratonach z klefem długo dochodzi się do poziomu bazowego. Czy ktoś z was złamał kod jak poskromić chlory ?
Poskromić ? to cpac z głową czy przestać ćpać ? ćpać z głową się nie da. Dopamina to stara rura i będzie Cię męczyć.
Odejście od cmc jest proste. Nie zamawiaj. i tyle. Generalnie to dobry terapeuta i ocena czemu ćpasz.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 75 / 3 / 0
@Stteetart wiecej jak 5g dzienie cmc w czasie kryzysu psychicznego po ex?
  • 7 / 1 / 0
25 lutego 2026Stteetart pisze:

Poskromić ? to cpac z głową czy przestać ćpać ? ćpać z głową się nie da. Dopamina to stara rura i będzie Cię męczyć.
Odejście od cmc jest proste. Nie zamawiaj. i tyle. Generalnie to dobry terapeuta i ocena czemu ćpasz.
Po co mi terapeuta, znam rozwiązanie. Zacząć ćwiczyć, wyjść do ludzi, naćpać się neuroleptykami czy innym zwarzywiającym ścierwem aby zmusić się do pokochania chujowej pracy, chujowych relacji, nudnego życia plus psychoterapia której celem jest przekierowanie wszystkich twoich problemów i innych mankamentów powstrzymujących cię od bycia wesołym trybikiem systemu jako twoją i wyłącznie twoją winę nad którą musisz popracować jak Winston Smith w końcówce "Roku 1984". To już wiem, wolę jednak nadal szukać swojej własnej drogi. Nie mówię że ćpanie czegokolwiek ma w dłuższym okresie jakikolwiek sens, ale za systemowe rozwiązanie podziękuję.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.