Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 990 / 238 / 0
Wieczna tolerka? :( nie no wraziewu to ja nigdy jakoś dużo tego nie jadłem. Na palcach 1 ręki policzę dni kiedy wymknąłem się poza granicę grama. No może dwóch rąk...
  • 41 / 3 / 0
10 czerwca 2025DobryWujas pisze:
Kurwa ile mam nie brać by poklepało mnie 450mg? Chyba trzy dni nie brałem i jedyne co poczułem to uspokojenie po fecie i senność. Ale żadnej jazdy. :(
Trzy dni to za mało, spróbuj ponownie za 4 lub 5 dni. Wiadomo że to kwestia indywidualnych reakcji ale u mnie się to sprawdza. Czuję wielką różnicę między 3 a 4 lub 5 dniem. Obecnie nie zażywam częściej jak 4 dni.

Bardzo dobrze pomaga pogłębić ewekt gabarytyna, wystarczy 300mg i już się wzmacnia.
  • 2047 / 336 / 0
Byłem wjebany po uszy, brałem pregabalinę od kilku lat. Swojego czasu (22-23r) rekreacyjnie potrafiłem przywalić 1g+. Postanowiłem posiłkować się wyłącznie marihuaną i zacząłem schodzić - powoli. Z dawki średnio 2x300mg obecnie jestem na 2x75mg i czuję się w porządku, bez efektów odstawienia które są straszne przy odstawieniu nagłym. Dla formalności pobiorę sobie jeszcze 1 tydzień 2x 75mg, po czym ostani tydzień na 1x75mg żeby mieć pewność komfortowego odstawienia.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej Marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 10 / / 0
Co daje ta pregabalina jakie efekty , że można się od niej uzależnić ? Większą motywację , euforie czy co ? Ja brałam dwa dni pregabaline w pierwszym dniu zjadłam 3 tabletki po 75 mg na dobę w drugim dniu 2 po 75 na dobę . Przez te dwa dni cholernie bolała mnie głowa w skroni aż pulsowało i już nie biorę tego . Nigdy wcześniej nie brałem pregabaliny . Macie jakieś logiczne wytłumaczenie tego bólu głowy ?
  • 5011 / 886 / 0
Ból głowy to po praktycznie każdym leku psychotropowym może wystapic jako efekt uboczny.

Mnie dawki 1000+ dają napęd i motywację do działania oraz pregabalinowy Vibe taka chec do interakcji, empatię i haj. Papierosy smakują i można palić jeden za drugim oraz pić litry kawy.

Nie polecam tego nowicjusza bo można się przejechać, jak nie masz doświadczenia to taka dawka 1000mg może pozamiatac Cię i jak to się mówi zmieść z planszy. Będziesz chodzic jak pijany albo Cię zetnie do spania oraz problemy ze wzrokiem jak widzenie podwójne czy szalejący błędnik.

To nie jest zabawka tylko gabapetoid którym mozna się naćpać po prostu biorąc więcej niż standardowe dawki lecznicze.
  • 10 / / 0
A po jakim czasie przechodzi ten ból głowy ? Od jakich dawek zaczynałeś i czy odrazu coś poczułeś że ci się spodobało ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.