Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 989 / 237 / 0
Wieczna tolerka? :( nie no wraziewu to ja nigdy jakoś dużo tego nie jadłem. Na palcach 1 ręki policzę dni kiedy wymknąłem się poza granicę grama. No może dwóch rąk...
  • 41 / 3 / 0
10 czerwca 2025DobryWujas pisze:
Kurwa ile mam nie brać by poklepało mnie 450mg? Chyba trzy dni nie brałem i jedyne co poczułem to uspokojenie po fecie i senność. Ale żadnej jazdy. :(
Trzy dni to za mało, spróbuj ponownie za 4 lub 5 dni. Wiadomo że to kwestia indywidualnych reakcji ale u mnie się to sprawdza. Czuję wielką różnicę między 3 a 4 lub 5 dniem. Obecnie nie zażywam częściej jak 4 dni.

Bardzo dobrze pomaga pogłębić ewekt gabarytyna, wystarczy 300mg i już się wzmacnia.
  • 2032 / 335 / 0
Byłem wjebany po uszy, brałem pregabalinę od kilku lat. Swojego czasu (22-23r) rekreacyjnie potrafiłem przywalić 1g+. Postanowiłem posiłkować się wyłącznie marihuaną i zacząłem schodzić - powoli. Z dawki średnio 2x300mg obecnie jestem na 2x75mg i czuję się w porządku, bez efektów odstawienia które są straszne przy odstawieniu nagłym. Dla formalności pobiorę sobie jeszcze 1 tydzień 2x 75mg, po czym ostani tydzień na 1x75mg żeby mieć pewność komfortowego odstawienia.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej Marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
ODPOWIEDZ
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.