Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
10 czerwca 2025DobryWujas pisze: Kurwa ile mam nie brać by poklepało mnie 450mg? Chyba trzy dni nie brałem i jedyne co poczułem to uspokojenie po fecie i senność. Ale żadnej jazdy. :(
Bardzo dobrze pomaga pogłębić ewekt gabarytyna, wystarczy 300mg i już się wzmacnia.
Mnie dawki 1000+ dają napęd i motywację do działania oraz pregabalinowy Vibe taka chec do interakcji, empatię i haj. Papierosy smakują i można palić jeden za drugim oraz pić litry kawy.
Nie polecam tego nowicjusza bo można się przejechać, jak nie masz doświadczenia to taka dawka 1000mg może pozamiatac Cię i jak to się mówi zmieść z planszy. Będziesz chodzic jak pijany albo Cię zetnie do spania oraz problemy ze wzrokiem jak widzenie podwójne czy szalejący błędnik.
To nie jest zabawka tylko gabapetoid którym mozna się naćpać po prostu biorąc więcej niż standardowe dawki lecznicze.
Nie mam już niestety/stety dostępu do pregabaliny z żadnej strony a po ostatnich skrętach (te fizyczne objawy zaznaczam że to jest NIC przy psychicznych) dorobiłem się PTSD - jak mówiłem, robią się coraz gorsze.
Objawy fizyczne trwały teraz ok 4-5 dni a psychiczne ok 10 dni.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.